Alierdrm2755
Centipat
Daha fazla
- RAM
- (8x2)
- SSD veya HDD modeli
- Model NVMe WD Blue SN570 500GB
- Ekran kartı
- Geoforce Rtx 3050Ti
- Anakart
- Temel Kart Ürünü ABRA A5 V17.2
- İşlemci
- İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.7
Öncelikle iyi günler bu sorunu bir süredir nadir denebilecek bir aralıkla yaşadım ve sorun yaratmıyordu fakat son 2 gündür sık sık oyun oynadığım süre zarfında oyunda ani FPS droplar yaşadım ardından da bu hatayı ve mavi ekran sorununu görmeye ve yaşamaya başladım. Normal kullanım halinde Control Center uygulaması üzerinden GPU ve CPU sıcaklık değerlerini gözlemlediğimde sıcaklığın 50-55 derece olduğunu gördüm ve internette araştırdığımda bu sıcaklığın normal olmadığını öğrendim. Daha sonra üretici firmanın cihazla beraber gönderdiği USB bellekteki driver yükleyicisi ile tüm driverları güncel şekilde yükledim. Sorun yine devam edince internette araştırmaya devam ettim incelemeniz için minidump dosyasını ekleyeceğim. Çok fazla anlamıyorum yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum ve yakın zamanda bakıma göndermeyi düşünüyorum. Ve sormak istiyorum bu sorun termal macun değişimi ve benzeri bakım işlemleri sonucu giderilecek bir sorun mu veya bakım sonucu firma bunu halledebilir mi? Bir sonraki adımımı doğru atmak istiyorum.
Minidump: mndmp.rar
Minidump: mndmp.rar
Son düzenleyen: Moderatör: