Çözüldü Monster Abra A5 v17.2 oyun oynarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Alierdrm2755

Centipat
Daha fazla  
RAM
(8x2)
SSD veya HDD modeli
Model NVMe WD Blue SN570 500GB
Ekran kartı
Geoforce Rtx 3050Ti
Anakart
Temel Kart Ürünü ABRA A5 V17.2
İşlemci
İşlemci 11th Gen Intel(R) Core(TM) i5-11400H @ 2.7
Öncelikle iyi günler bu sorunu bir süredir nadir denebilecek bir aralıkla yaşadım ve sorun yaratmıyordu fakat son 2 gündür sık sık oyun oynadığım süre zarfında oyunda ani FPS droplar yaşadım ardından da bu hatayı ve mavi ekran sorununu görmeye ve yaşamaya başladım. Normal kullanım halinde Control Center uygulaması üzerinden GPU ve CPU sıcaklık değerlerini gözlemlediğimde sıcaklığın 50-55 derece olduğunu gördüm ve internette araştırdığımda bu sıcaklığın normal olmadığını öğrendim. Daha sonra üretici firmanın cihazla beraber gönderdiği USB bellekteki driver yükleyicisi ile tüm driverları güncel şekilde yükledim. Sorun yine devam edince internette araştırmaya devam ettim incelemeniz için minidump dosyasını ekleyeceğim. Çok fazla anlamıyorum yazılımsal bir sorun olduğunu düşünmüyorum ve yakın zamanda bakıma göndermeyi düşünüyorum. Ve sormak istiyorum bu sorun termal macun değişimi ve benzeri bakım işlemleri sonucu giderilecek bir sorun mu veya bakım sonucu firma bunu halledebilir mi? Bir sonraki adımımı doğru atmak istiyorum.
Minidump: mndmp.rar

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Tüm sürücüleri baştan aşağı güncelle. Sürüceri donanım üreticisinden indirip güncelle. MEsele ekran katı için Intel sayfasından indirip güncellemek gibi.
Tüm sürücüleri baştan aşağı güncelle. Sürüceri donanım üreticisinden indirip güncelle. MEsele ekran katı için Intel sayfasından indirip güncellemek gibi.

Bilgisayarımı sıfırladım ve ardından oynadığım oyunu açtığımda perma ban yediğimi öğrendim tekrar oyunu oynamak gibi bir seçeneğim olmadığından test etme şansım olmadı ama mavi ekran hatası da tekrarlanmadı gelişme olur ise konuya ekleme yapacağım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı