Monster Abra A5 V17.3.4 alınır mı?

Dostum Monster kullanıcısı olarak sana önermem şu an servise hiç yollamadım ama ısınma sorunu gerçekten fazla ayrıca kaliteli çıkması aşırı nadir şansın yaver gitmiyorsa farklı markalara bak ama onlarda kötü çıkar şans önemli aldığın şey degil.

Bu şu an bende olan ASUS sağlam ama RAM ve depolama yetersiz geliyor.

Hocam alacak mısınız peki?

Neyi.

Laptopu hocam. O fiyata PC dizebilirsiniz. PC olmaz diyorsanız sadece oyun içinse PlayStation 5 var.

Hocam başta zaten masaüstü istiyordum ama seneye üniversite sınavına gireceğim için laptop almak zorunda kaldım hem ders hem de oyun için arıyorum.

@VIGOS aktif olursam seve seve yardımcı olurum :)

Çok sağ olun hocam çok iyi insansınız :)

Hocam başta zaten masaüstü istiyordum ama seneye üniversite sınavına gireceğim için laptop almak zorunda kaldım hem ders hem de oyun için arıyorum.

Çok sağ olun hocam çok iyi insansınız :)

Eğer hep evdeyseniz PlayStation öneririm. Ama seyahat edecekseniz öğrenci evine vb. çıkacaksanız yanınızda ekran taşıyacak değilsiniz 😀 laptop alabilirsiniz. Ben şu an lisedeyim ben olsam PlayStation alırdım.

Eğer hep evdeyseniz PlayStation öneririm. Ama seyahat edecekseniz öğrenci evine vb. çıkacaksanız yanınızda ekran taşıyacak değilsiniz 😀 laptop alabilirsiniz. Ben şu an lisedeyim ben olsam PlayStation alırdım.

Bende şu an lise 3 deyim üniversiteye gideceğim zaman ( umarım istediğim bölümü kazanırım) yanımda taşımam gerekecek hep o yüzden laptop bakiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı