Monster Abra A5 v18.1 düşük FPS

gud

Hectopat
Katılım
5 Mart 2021
Mesajlar
257
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilgisayarımı bu sebepten dolayı teknik servise verdim ve döndüğünde BIOS'u güncelledikleri yazıyordu. Bu sorun yanında Control Center 3.0 uygulaması OSD hatası verdiği için açılmıyor, nihai performans modu yoktu ve oyun moduna geçsem de internetten kodu alıp CMD'ye yazsam da nihai performans gelmiyordu. Eğer temiz kurulum yaparsam sorunun düzeleceği söylendi fakat yapmama rağmen sorun çözülmedi. Düşük performans yanında bu iki sorunu yaşıyorum çözümü ne olabilir?
i7 11800h - RTX 3050 - 8 GB RAM.
Bazı arkadaşlar tek kanal RAM'den dolayı olacağını söyleyebilir. Haklısınız etkisi vardır fakat aşırı beter bir FPS sorunu var.
PUBG en düşük ayarlarda 40-60 FPS.
The Forest en düşük ayarlarda 60-80 FPS.
GTA 5 en düşük ayarlarda 50-60 FPS.
Tom Clancy's Rainbow Six: Siege en düşük ayarlarda 100-120 FPS.
Civarı alıyorum bunun sebebi nedir? Yani yapılabilecek en iyi performans ayarlarını da yaptım fakat sorun düzelmiyor. Siz yine de performans ayarlarınızı veya sebebinin ne olduğunu düşündüğünüz şeyleri söylerseniz sevinirim.
 
Bende v17.1.2 var aynı sorun vardı serviste BIOS'u güncelleyince düzeldi onun dışında ufak takılma bir ara gene oldu müşteri hizmetlerini aradım Control Center da problem varmış bazı adımlar yaptırdı şu an hatırlamıyorum ayrıca bir performans ayarı da yaptık düzeldi bence siz de bir deneyin. Monster genel olarak sıkıntılı bir firma cihazı alalı uzun bir süre olmadıysa iade edip farklı bir markaya geçmenizi öneririm açtığım güncel konuya örnek olması için bakın ileride de size sıkıntı yaratabilir.
 

Geri
Yukarı