Deno_07
Picopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Monster Abra A5 V19.1 /12. Nesil Intel(R) Core(TM) i5-12500H CPU / 16GB DDR4 RAM / WD Green SN350 1TB SSD / NVIDIA GTX 1650 GPU / Windows 11 Single Language
Selamlar,
Benim bir tane Monster Abra A5 v19.1 model dizüstü var. Bluetooth'u bir süredir kullanıyordum ama son birkaç aydır Bluetooth'u kullanamıyorum çünkü Bluetooth'u açma yerinde Bluetooth yok. Aygıt yöneticisine gidince Bluetooth aygıtım gözükmüyor. Driverları Intel'in sitesinden indirip tekrar kurduğumda tekrar geri geliyor ama bir süre sonra (galiba yeniden başlatma sonrasında) yok oluyor. Cihazın adı Intel (r) Wireless Bluetooth (r) olarak geçiyor.
Sistemim:
Monster Abra A5 v19.1
Intel(R) Core(tm) i5-12500H
WD Green SN350 1TB SSD.
NVIDIA GTX 1650.
16 GB DDR4 3200 mt's RAM (2x8 SO-DIMM)
Windows 11 Home Single Language.
Intel driver & Support assistant uygulamasını kullanıyorum.
İyi günler!
Çözümü buldum.
PS3 Dualshock cihazımı bağlamak için kullandığım ScpToolKit uygulamasında bluetooth driverı da indirmiştim, bu sorun çıkarıyordu. ScpToolKit uygulamasından bluetooth driverını sildim.
Benim bir tane Monster Abra A5 v19.1 model dizüstü var. Bluetooth'u bir süredir kullanıyordum ama son birkaç aydır Bluetooth'u kullanamıyorum çünkü Bluetooth'u açma yerinde Bluetooth yok. Aygıt yöneticisine gidince Bluetooth aygıtım gözükmüyor. Driverları Intel'in sitesinden indirip tekrar kurduğumda tekrar geri geliyor ama bir süre sonra (galiba yeniden başlatma sonrasında) yok oluyor. Cihazın adı Intel (r) Wireless Bluetooth (r) olarak geçiyor.
Sistemim:
Monster Abra A5 v19.1
Intel(R) Core(tm) i5-12500H
WD Green SN350 1TB SSD.
NVIDIA GTX 1650.
16 GB DDR4 3200 mt's RAM (2x8 SO-DIMM)
Windows 11 Home Single Language.
Intel driver & Support assistant uygulamasını kullanıyorum.
İyi günler!
Çözümü buldum.
PS3 Dualshock cihazımı bağlamak için kullandığım ScpToolKit uygulamasında bluetooth driverı da indirmiştim, bu sorun çıkarıyordu. ScpToolKit uygulamasından bluetooth driverını sildim.
Son düzenleme: