rarebullut
Hectopat
Daha fazla
Yaklaşık 3 ay önce bu bilgisayarı satın aldım. İlk başlarda hiçbir sorun yoktu ancak son zamanlarda bazı oyunlarda mesela CS 2 ve LoL gibi oyunlarda FPS genellikle 100'lerde geziyordu. Ekranım 144 Hz olduğu için 100 FPS alınca oyun çok kötü görünüyordu. Müşteri hizmetlerini aradım, bilgisayarıma bağlanıp NVIDIA'dan birkaç ayar yapıp diskimi taradılar. Bilgisayarımı yeniden başlatmamı söyleyip sorun devam ederse onları aramamı söylediler. Sorun beklediğim gibi çözülmemişti, tekrar aradım ve bilgisayarıma temiz bir kurulum yapmamı söylediler. Ben de bu işlemin biraz saçma olduğunu düşünüp bilgisayarda birkaç ayar değiştirmeyi düşündüm ancak hiçbir şey bilmediğimden dolayı buraya danışmak istedim. Sorunum şu ki MSI Afterburner'dan oyunlardaki değerleri kontrol ettiğim zaman görsellerdeki gibi sonuçlar alıyorum. Oyun ayarlarımı yükseltip düşürsem de hiçbir şekilde değişmiyor. Ekran kartım sanki tam performansını vermiyor gibi hissediyorum daha çok işlemcim çalışıyor gibi. Bilgisayarımda dGPU ayarı olduğu için onu da kapatıp açmayı denedim ancak bir şey değiştirmedi. Ben de çift ekran kartı kullanımını kapattım yalnızca NVIDIA'yı kullanıyorum. Güç planı ayarları da "Dengeli" olarak duruyor değiştiremiyorum. Ekran kartı sürücülerini silip tekrar yükledim bütün ayarları tekrar yaptım ancak hala sonuç aynı. Görev yöneticisinde oynadığım oyunları yüksek önceliğe çektim biraz oyunlar iyi gibi oldu ancak bilgisayarımı hala tam verimli şekilde kullandığımı düşünmüyorum. Monster Control Center ayarlarımı ise Turbo Mod'da kullanıyorum ancak özel ayarlar da bu şekilde.
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayarımın linki: Abra A5 V20.4.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Bilgisayarımın linki: Abra A5 V20.4.2 15,6" Oyun Bilgisayarı | Monster Notebook
Dosya Ekleri
Son düzenleme: