Monster Abra A5 V20.4 performans ayarları nasıl olmalı?

Hocam yeniden başlattım bu sefer oyuna girerken "Dengeli" yapmadı, sanırsam Process Lasso ile alakalıydı onu kaldırdım. Ancak değerler hala aynı gibi.

Bu kadar pahalı bir sisteme karşılık böyle performans hiç iyi değil gerçekten.
Monster pişmanlıktır şuana kadar bilgisiyar almak isteyen tüm arkadaşlarıma monster almayın dedim şuan hergün bana dua ediyorlar 😀 ve fan sesi çok fazla ve kendi programları sağolsun pcnin raminin %15 ini sırf monster yiyor

Monster pişmanlıktır şuana kadar bilgisiyar almak isteyen tüm arkadaşlarıma monster almayın dedim şuan hergün bana dua ediyorlar 😀 ve fan sesi çok fazla ve kendi programları sağolsun pcnin raminin %15 ini sırf monster yiyor
Şahsen avantajlı yanı olarak yerli bir marka fiyatı uygun evet ancak diğer markaların laptoplarına göre biraz daha kötü gibi.

Şahsen avantajlı yanı olarak yerli bir marka fiyatı uygun evet ancak diğer markaların laptoplarına göre biraz daha kötü gibi.
evet fiyat uygun fakat 5000 daha koyarım daha iyi fps daha iyi performans ve fan sesini kapatırım

Bu monster işi tamamen kumar gibi hocam. Ya iyi çıkar ya kötü tam ortası yok.
evet modelden modele değişiyor bazı modellerde uzay üstü gibi çıkabiliyor çok araştırmak lazım

Güç planı değişince 60 fps sabit olarak mı kaldı hocam?

evet fiyat uygun fakat 5000 daha koyarım daha iyi fps daha iyi performans ve fan sesini kapatırım

evet modelden modele değişiyor bazı modellerde uzay üstü gibi çıkabiliyor çok araştırmak lazım
Şahsi düşüncem 19 serisi güzel çıkıyor ama kronik olaylar 20 ve üstü ile başlıyor. Genel olarak bütün forumlarda ve burada 20 serisinin altı memnun "eh yani" modunda ama 20 serisi ve üstü genel olarak "ya bize ne satmışlar" kafasında.

Buda yanlış bilmiyorsam kasa değişimine gittikleri için. Tongfang kasalar idare eder ama clevo kasalar vasat.

Güç planı değişince 60 fps sabit olarak mı kaldı hocam?

Şahsi düşüncem 19 serisi güzel çıkıyor ama kronik olaylar 20 ve üstü ile başlıyor. Genel olarak bütün forumlarda ve burada 20 serisinin altı memnun "eh yani" modunda ama 20 serisi ve üstü genel olarak "ya bize ne satmışlar" kafasında.

Buda yanlış bilmiyorsam kasa değişimine gittikleri için. Tongfang kasalar idare eder ama clevo kasalar vasat.
Hocam sabit değil de o sularda geziyor 60-70 tarzı oldu oyun daha kötü gözüküyor şu anda çok saçma.

@androidmal Hocam başka bir çözüm var mıdır?

Son düzenleme:
Araştırayım hocam. Ben sorunumu böyle halletmiştim. Ayrıca hocam adaptör ile alakalı sorun olabilirmi? Bi farklı adsptör ile deneyin isterseniz.
Hocam elimde ne yazık ki başka adaptör yok ancak bir keresinde bilgisayar prize takılıyken açılmama gibi bir sorunu olmuştu sonradan düzeltmiştim bununla alakalı bir şey olabilir mi?

Hocam bilgisayarınız kapağında yeşil çizgiler var mı? Var ise clevo kasadır clevo kasalarda control center sıkıntı çıkarıyor diyorlar. Bi silin ardından güç tasarrufu modunu prizdeyken kapalı ayarına getirin. Ayrıca sensöründede sıkıntı olabilir diyorlar.

Hocam elimde ne yazık ki başka adaptör yok ancak bir keresinde bilgisayar prize takılıyken açılmama gibi bir sorunu olmuştu sonradan düzeltmiştim bununla alakalı bir şey olabilir mi?
Olabilir hocam. İnşallah parçalarında sıkıntı yoktur.

Hocam bilgisayarınız kapağında yeşil çizgiler var mı? Var ise clevo kasadır clevo kasalarda control center sıkıntı çıkarıyor diyorlar. Bi silin ardından güç tasarrufu modunu prizdeyken kapalı ayarına getirin. Ayrıca sensöründede sıkıntı olabilir diyorlar.

Olabilir hocam. İnşallah parçalarında sıkıntı yoktur.
Hocam bilgisayarın herhangi bir yerinde hiçbir şekilde çizgi yok inşallah parçalarda yoktur dediğiniz gibi.

Hocam bir tanıdığımda da aynı modelden var ama onda hiçbir sıkıntı olmadan bütün oyunları oynuyor daha 2-3 gün önce denemiştim Control Center ayarlarına baktım dGPU ayarı kapalıydı hibrit şekilde kullanıyordu bilgisayarı ancak hiçbir sorun olmadan kullanabiliyordu. Onda da değerlere bakmıştım ekran kartı 80W falan gösteriyordu hatırladığım kadarıyla. Aldığı yer Monster'ın kendi sitesi değildi ama. Herhangi bir pil ayarı da yoktu ayrıca bilgisayarı ilk aldığında açıp direkt kullanmaya başlamış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı