Monster Abra A5 V20.4 performans ayarları nasıl olmalı?

Hocam bilgisayarın herhangi bir yerinde hiçbir şekilde çizgi yok inşallah parçalarda yoktur dediğiniz gibi.

Hocam bir tanıdığımda da aynı modelden var ama onda hiçbir sıkıntı olmadan bütün oyunları oynuyor daha 2-3 gün önce denemiştim Control Center ayarlarına baktım dGPU ayarı kapalıydı hibrit şekilde kullanıyordu bilgisayarı ancak hiçbir sorun olmadan kullanabiliyordu. Onda da değerlere bakmıştım ekran kartı 80W falan gösteriyordu hatırladığım kadarıyla. Aldığı yer Monster'ın kendi sitesi değildi ama. Herhangi bir pil ayarı da yoktu ayrıca bilgisayarı ilk aldığında açıp direkt kullanmaya başlamış.
Hocam sizde dGPU açık mı? Açık ise kapatıp öyle deneyin bide.

Ayrıca pil modunu dengeli moda getirirmisiniz eğer dengeli modda değil ise. Control center içerisinden.

Hocam sizde dGPU açık mı? Açık ise kapatıp öyle deneyin bide.

Ayrıca pil modunu dengeli moda getirirmisiniz eğer dengeli modda değil ise. Control center içerisinden.
Hocam dGPU'yu kapatıp açsam da bir şey değiştirmiyor ne yazık ki iki türlü de ekran kartı ve işlemciyi eşit şekilde kullanıyor. Pil modu da "Dengeli" hocam.

Hocam görev yöneticisinden performansa girip 4050 ekran kartınızın kaçınca gpu olarak ayarlandığını söyleyebilir misiniz gpu 1 veya gpu 0

Hocam gpu1 monitörünü açmış olma ihtimaliniz nedir? Bu kadar düşük mhz ekran kartı ilk kez görüyorum çünkü.
Hocam GPU1 yok yalnızca bunlar var devamında da CPU1, CPU2 diye gidiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    27,3 KB · Görüntüleme: 26
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    27 KB · Görüntüleme: 29

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı