Monster Abra A5 v20.4 sistemde ekran kartı oyun oynarken devre dışı kalıyor

ardaiz85

Decapat
Daha fazla  
Minecraft oynarken ekran kartım devre dışı kalıyor. Grafik ayarlarından ekran kartımı seçtim oyuna girdim ve ekran kartım gözüküyor ve çalısıyordu fakat oyunu kapatıp yeniden açtığımda tekrardan devre dışı kalıyor. Bununla ilgili bir ayarmı var? Ekran kartımı otomatik olarak gerimi kapatıyor?

Ekran kartı RTX 4050.
Bilgisayar: Monster Abra A5 v20.4

Son düzenleyen: Moderatör:
F3'e basınca ekran kartı gözükmesi gerekirken Intel HD Graphics gözüküyor. Bunu grafik ayarlarından düzeltiyorum fakat oyunu aç kapa yapınca tekrardan aynısı oluyor.
Windows ayarları yerine NVIDIA Denetim Masasından Minecraft Bedrock yada Java için Java.exe'i "Yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" ayarına getirmeyi denedin mi?

Windows ayarları yerine NVIDIA Denetim Masası'ndan Minecraft Bedrock'ya da Java için Java.exe'i "yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi" ayarına getirmeyi denedin mi?

Evet hepsini yaptım sorun NVIDIA Denetim Masası değil de sistem ayarlarında gibi duruyor grafik ayarlarında Minecraft için ekran kartini seçtiğim zaman oyuna çık gir yapınca tekrar grafik ayarlarına girdiğimde seçili olan seçenek ekran kartı değil "Windows'un tercihine bırak" oluyor.

Evet hepsini yaptım sorun NVIDIA Denetim Masası değil de sistem ayarlarında gibi duruyor grafik ayarlarında Minecraft için ekran kartini seçtiğim zaman oyuna çık gir yapınca tekrar grafik ayarlarına girdiğimde seçili olan seçenek ekran kartı değil "Windows'un tercihine bırak" oluyor.
Listeden kaldırıp tekrar eklemeyi deneyebilirsin yada tamamen kaldırabilirsin. Ayrıca bende Windows'un kararına bırak olarak ayarlı ama NVIDIA Denetim Masasında RTX seçili olduğu için onu görüyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı