Monster Abra A5 V21.1.2 alınır mı?

Ryder Wilson T

Hectopat
Daha fazla  
Arkadașlar dün Monster Abra sipariș ettim link bırakayım.

Bunu aldım kullananınız var mı performansi nasıl avantajlari dez avantazlari nelerdir? Yarın gelecek PC inșallah.
O fiyata daha iyisini alabilirdin :( Hayırlı olsun.

Aynı fiyata çok daha iyi cihazlar varken gidip 3050 cihaz almışsın. İade etmeni öneririm.

O fiyata daha iyisini alabilirdin :( hayırlı olsun.

Hocam bulamadim ya
Șu vardi bir de ekstra 8 GB RAM eklemesi yapacaktim ama bununla onu kiyaslayinca da o daha makul geldi.

Aynı fiyata çok daha iyi cihazlar varken gidip 3050 cihaz almışsın. İade etmeni öneririm.

3050 bana yetecek bir kart olduğunu dusundugum icin daha yuksegini almak istemedim RAM ve depolama alanina bir tik daha önem vermek istedim.

Aynı cihazın 1450H 'lı versiyonunu kullanıyorum. Çok memnunum açıkçası.

Hocam bulamadim ya
Șu vardi bir de ekstra 8 GB RAM eklemesi yapacaktim ama bununla onu kiyaslayinca da o daha makul geldi.

3050 bana yetecek bir kart olduğunu dusundugum icin daha yuksegini almak istemedim RAM ve depolama alanina bir tik daha önem vermek istedim.
Hayırlısı olsun diyeyim. Ama eğer 3050 yeter derseniz Nitro 5'in 3050'li versiyonu en son 23 bin TL idi.

Hocam bulamadim ya

RAM ve depolama sonradan eklenir ama donanımı değiştiremezsin. 4050 3050'den çok daha iyi bir kart. Vakit varken iade et, pişman olacaksın yoksa.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı