Monster Abra A5 v21.2 iade edilmeli mi?

Ben de 12 yıllık monster kullanıcısıyım. 2 abra 2 tulpar kullandım. Çevremdeki insalara ve çalıştığım şirkete de en az 8-10 tane monster almışımdır. Bu zaman kadar hiç sorun yaşamadım. Hali hazırda tulpar T5 V21.1 kullanıyorum. Tabi bu işler biraz şans işi. Mesela ben de monsterdan vazgeçip HP'ye, Acer'a güvenemiyorum bir türlü.

Söylediklerimi desteklemek amacıyla son yaptığım monster siparişlerimden bazılarını da paylaşayım.

Eki Görüntüle 2264667

Monsterin ısınma sorunu var diyorlar ama Gördüğüm kadarıyla diğer markalarla oranla nerdeyse aynı Sıcaklık değeri görüyor işlemciler oyunda Bu sıcaklık değeri düşürebilecek bir yontem varmı?

Monsterin ısınma sorunu var diyorlar ama Gördüğüm kadarıyla diğer markalarla oranla nerdeyse aynı Sıcaklık değeri görüyor işlemciler oyunda Bu sıcaklık değeri düşürebilecek bir yontem varmı?

Şu an kullandığım laptopta en ağır işlerde en yüksek 85 derece gördüm. Tabi sıvı metal var ve magnezyum kasanın da etkisi var. Önceki laptoplarımda da aşırı bir ısınma sorunu yaşamadım açıkçası.

Artık yeni Clevo kasalarda da ortada oluyor. Ben ayırt etmek için F tuşlarına bakıyorum, oradan anlaşılıyor.
Clevo: Eki Görüntüle 2264645

Thongfang:Eki Görüntüle 2264643

Clevo kasalarda F4 tuşu boş oluyor.

hocam tam olarak öyle olmuyor. mesela benim kasada F4 tuşu dolu ama kasa thongfang

WhatsApp Image 2024-07-26 at 09.14.36.jpeg

Şu an kullandığım laptopta en ağır işlerde en yüksek 85 derece gördüm. Tabi sıvı metal var ve magnezyum kasanın da etkisi var. Önceki laptoplarımda da aşırı bir ısınma sorunu yaşamadım açıkçası.

hocam tam olarak öyle olmuyor. mesela benim kasada F4 tuşu dolu ama kasa thongfang

Eki Görüntüle 2264675
Tamam işte, F4 tuşu dolu olursa Thongfang, boş olursa Clevo.

Şu an kullandığım laptopta en ağır işlerde en yüksek 85 derece gördüm. Tabii sıvı metal var ve magnezyum kasanın da etkisi var. Önceki laptoplarımda da aşırı bir ısınma sorunu yaşamadım açıkçası.

Hocam tam olarak öyle olmuyor. Mesela benim kasada F4 tuşu dolu ama kasa thongfang.

Eki Görüntüle 2264675

Hocam bu hangi kasa oluyor söyleyebilir misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20240726_091901.jpg
    IMG_20240726_091901.jpg
    221 KB · Görüntüleme: 27

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı