Çözüldü Monster Abra A5 v21.4.4 oyunlarda 98 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xenonium

Centipat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H

NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB

16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD
Bilgisayar Abra A5 v21.4.4 bir yıl olacacak alalı. Oyunlarda 98 derece görüyorum. Bu işlemcinin p-Core kısmında geçerli oynamaya korkuyorum artık. Bakıma yollamayı düşünüyorum hiç bakım yapmadım.

Çözüm
Bilgisayar Abra A5 v21.4.4 bir yıl olacacak alalı. Oyunlarda 98 derece görüyorum. Bu işlemcinin p-Core kısmında geçerli oynamaya korkuyorum artık. Bakıma yollamayı düşünüyorum hiç bakım yapmadım.

Bende de aynı laptoptan var işlemci Boost'unu kapat ve işlemciye watt sınırlandırması getir, 10 15 derece fark edecektir.

Normal. Laptop bu sonuçta fan var mı fan stant?

Hocam Monster Clevo kasalar zaten ısınıyor. Bir de ömür boyu bakım garantisi vardı sanırım Monster'da neden hiç bakım yaptırmadınız?

Monsterın genel sorunu. Bence kalirüfer olarak kullanın.

Hocam PC'yi ilk aldığımda yarı Ultra yarı high ayarlarda RDR2'yi çok rahat 70 60 80 FPS oynuyordum ama şimdi 50'yi zor görüyor benimki de Monster. Bakımada hiç götürmedim neredeyse 1.5 sene olacak.

Monsterın genel sorunu. Bence kalirüfer olarak kullanın.
Abartıyosunuz ama.

Hocam götürürseniz 10 derecelik düşüş olur gibi.

Şaka hocam sadece.

Hocam götürürseniz 10 derecelik düşüş olur gibi.

Şaka hocam sadece.

Ama ben onu FPS bakımından dedim de yani zaten her laptopta ısınma sorunu var keşke herkesin kendi kasasını toplama imkanı olsa amin.

Ama ben onu FPS bakımından dedim de yani zaten her laptopta ısınma sorunu var keşke herkesin kendi kasasını toplama imkanı olsa amin.
Hocam eski laptopumu temizleyince laptop bir ferahladı anlatamam. Bloklar işlemci ısınınca kendini sınırlar.

o zaman tek çaremiz bakıma götürmek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…