Çözüldü Monster Abra A5 v21.4.4 oyunlarda 98 derece oluyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Xenonium

Centipat
Yer
Malatya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel® Alder Lake Core™ i7-12700H

NVIDIA® GeForce® RTX3050 Max-Performance 6GB

16GB (2x8GB) DDR4 1.2V 3200MHz SODIMM

1TB M.2 SSD + 4TB WDElements HDD
Bilgisayar Abra A5 v21.4.4 bir yıl olacacak alalı. Oyunlarda 98 derece görüyorum. Bu işlemcinin p-Core kısmında geçerli oynamaya korkuyorum artık. Bakıma yollamayı düşünüyorum hiç bakım yapmadım.

Çözüm
Bilgisayar Abra A5 v21.4.4 bir yıl olacacak alalı. Oyunlarda 98 derece görüyorum. Bu işlemcinin p-Core kısmında geçerli oynamaya korkuyorum artık. Bakıma yollamayı düşünüyorum hiç bakım yapmadım.

Bende de aynı laptoptan var işlemci Boost'unu kapat ve işlemciye watt sınırlandırması getir, 10 15 derece fark edecektir.

Bende de aynı laptoptan var işlemci Boost'unu kapat ve işlemciye watt sınırlandırması getir, 10 15 derece fark edecektir.

Çözüm

Nereden kapanıyor hocam?

Kapattım ve sorunu çözdüm çok teşekkürler şu anda 70 derecedeyim. @kayakurduuu

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı