Bilgisayar Abra A5 v21.4.4 bir yıl olacacak alalı. Oyunlarda 98 derece görüyorum. Bu işlemcinin p-Core kısmında geçerli oynamaya korkuyorum artık. Bakıma yollamayı düşünüyorum hiç bakım yapmadım.
Bilgisayar Abra A5 v21.4.4 bir yıl olacacak alalı. Oyunlarda 98 derece görüyorum. Bu işlemcinin p-Core kısmında geçerli oynamaya korkuyorum artık. Bakıma yollamayı düşünüyorum hiç bakım yapmadım.
Hocam termal macun bakımını ve fan temizlemesini düzenli olarak yaptırın ve gözlemleyin. Ayrıca genel olarak laptopların ısınma sorunu vardır sizin yerinizde olsam satıp masaüstü alırdım.
Hocam ben Monster kullanıcısı değilim. Ancak kasa dışarıdan baktığımda Clevo gibi duruyordu. Umarım Tongfang'dır ancak o da çok fark ettirmeyecek dediğim gibi. Sadece kasayı onlar yapıyor. Yine içini Monster yapıyor.
Ben demiştim hocam. Yazık oldu. Siz bakımlarını yaptırmaya özen gösterin. Madem ısınıyor laptop, siz de daha fazla ısınmasın diye bakımını daha erkene çekin.