Monster Abra A5 V4.1.4 BIOS update nasıl yapılır?

dodogg

Hectopat
Daha fazla  
Monster Abra A5 V4.1.4 modelinde notebook kullanıyorum. Kendi sayfasında BIOS setubu yok ama internette araştırdım. BIOS'um eskiymis. Fakat parayla güncelleme yapabilirmişim. Bulamadım yani bi yardımcı olur musunuz ? Birde BIOS güncelleme yaparsam sıkıntı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın doğru düzgün çalışıyorsa kesinlikle yapma, elinde patlar. Bios güncellemesi sırasında bi şeyler yolunda gitmezse ya da elektirikler kesilir buna benzer şeyler olurda işlem tamamlanmazsa geçmiş olsun. Ne eski biosu kullanabilirsin ne yeni biosu. Gerçi güncel anakartlarda ikinci bir bios oluyor böyle durumlara karşın ama anakartın üzerindeki bios çipini ya da anakartı yakma ihtimalinde var tabii. Doğru düzgün çalışıyorsa sistemin hiç yapma, sonra çok üzülürsün. Bakınız ben yaptım meraktan, bilgisayarı açamadım bi daha da.

@Imposible :) Abartmıyorum arkadaşın garantisi vardır büyük ihtimal ama servis kullanıcı hatası derse ben o zaman görürüm. Tabii servisçi anakart arızası değişmesi gerek deyip işin içinde çıkacak bios çipini değiştirmekle uğraşmayacak belki bile, anakart masrafının ne kadar tutacağını biliyosundur herhalde :) Tabii söylediklerim en kötü senaryonun içindedir belki ama bakınız Murphy Kanunları . Sonra demedi demeyin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı