Monster Abra A5 v5.2.1 BF4 performans sorunu

captaincraxy

Hectopat
Daha fazla  
Benim Battlefield 4'üm donuyor ve donunca PC hiçbir şekilde restart atmadan iş görmüyor. Isınma sorunu yok. Oyunu onarmayı denedim. Oyunu baştan kurdum. Monster Abra A5 v5.2.1'im var. Yardım edin lütfen.

Hayır oyunum orijinal. High ayarlarda 45-60 FPS alıyorum ama sorun adamla karşı karşıya gelince başlıyor. Adamla karşılıkla ateş edince FPS 30'a düşüyor. PC arada donup kalıyor ve hiç hareket etmiyor reset atmadığım sürece. 60 FPS'de haraket ederken bir şey yokken donuyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sanırım gtx960m ekran kartına sahip leptop. Yani bu donanımların dediğin tepkileri vermesi normal değil. Sıkıntının oyundan kaynaklandığını zannetmiyorum. Sürücüleri güncellemeyi deneyebilir veya servise göndermeyi düşünebilirsin.

Sanırım gtx960m ekran kartına sahip leptop. Yani bu donanımların dediğin tepkileri vermesi normal değil. Sıkıntının oyundan kaynaklandığını zannetmiyorum. Sürücüleri güncellemeyi deneyebilir veya servise göndermeyi düşünebilirsin.
Servis konusuna şuanda yollayamam ama sorunun pc de olduğunu düşünmüyorum yazılımsal bir hata olabilir bir şeyler bilen söyleyebilir mi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Lütfen çözümünü bilen veya yardımcı olabilecek birisi yazabilir mi

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı