Monster Abra A5 V5.2 oyun performansının düşmesi

haydiyardım

Hectopat
Daha fazla  
Sorunsuz olarak kullandığım laptobum son 3 gündür kasmaya başladı. Örnek verecek olursak CS:GO oyununda en yüksek ayarlarda Dust 2 haritasında 150-160 arası FPS değeri alırken bugün 85-100 arası alıyorum. League of Legends'ta da aynı sorun var. Oynadıgım tüm oyunlarda var genel olarak bu düşüş. 15 gün önce garantiden geldi genel bakımları yapıldı. LOL'de de 160-170 alıyordum şu an 70. Ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Garantiden geldikten sonra düşüş olduysa ısı değerlerini kontrol et. Buraya da yaz.
kardeşim garantiden geldikten
Garantiden geldikten sonra düşüş olduysa ısı değerlerini kontrol et. Buraya da yaz.
sonra değil 15 gün oldu geleli 4 gün önce falan başladı termal macunları değişti fan ve klavye temizlendi vs vs genel bakımları yapıldı.Isı ölçmeyi bilmiyorum ama garantiye gitmeden önce ısınmaktan kapanıyordu çunku alındıgından beri hiç temizliği falan yapılmamıştı.Ama artık daha az ısınıyor el ile kontrol ettigimde

Acaba oyunlar Nvidia yerine dahili HD Graphics ile çalışmaya başlamış olabilir mi? Bir kontrol edin. Bazen böyle sıkıntılar olabiliyor, ayarları değişebiliyor.
ona baktım kardeşim ne yazık ki yüksek performanslı nvidia işlemcisinde kullanılıyor .Artık sinir krizi geçirebilirim bu sorunu çözemez isem.

kardeşim garantiden geldikten

sonra değil 15 gün oldu geleli 4 gün önce falan başladı termal macunları değişti fan ve klavye temizlendi vs vs genel bakımları yapıldı.Isı ölçmeyi bilmiyorum ama garantiye gitmeden önce ısınmaktan kapanıyordu çunku alındıgından beri hiç temizliği falan yapılmamıştı.Ama artık daha az ısınıyor el ile kontrol ettigimde

ona baktım kardeşim ne yazık ki yüksek performanslı nvidia işlemcisinde kullanılıyor .Artık sinir krizi geçirebilirim bu sorunu çözemez isem.
3200 TL para verdim bu cihaza 11.09.2015 tarihinde 2gb nvidia gtx 960m 8gb ram 3.50 ghz özellikleri yani performansı bu değil anlatabiliyormuyum.Normalde böyle değildi aldığımdan beri inşallah yardım eden birisi çıkar format atmayı düşünüyorum ama tek korkum formattan sonrada aynı sorunun devam etmesi Allah yardımcım olsun.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı