Monster Abra A5 V8.1 HDMI Desteği

xcooLz

Kilopat
Daha fazla  
Dizüstüme monitör bağlamak istiyorum. CS:GO oyuncusuyum ve bildiğiniz üzere online FPS oyunlarında Hz çok önemli ve dizüstü ekranları da genellikle 60 Hz. Biraz araştırma ile HDMI 2.0'ın bile 144Hz'i desteklemediğini öğrendim yabancı bir siteden. Yanlışsam düzeltin tabii. Bilgisayarın sisteminin özellikle ekran kartının (GTX 965M 4GB) farklı bir monitörde de destekleyeceğinden şüphem yok fakat benim kafama takılan nokta 120 Hz bir monitör aldığım zaman kablo ve dizüstümün girişi buna uyumlu olur mu? Ve şöyle aşırıya kaçmayacak şekilde bir monitör tavsiye eder misiniz?

Kime göre aşırıya kaçmayacak şekilde? Bill Gates'e göre mi Köfteci Mahmut Amca'ya göre mi? Tam bütçe verin lütfen. HDMI 2.0 1080p çözünürlükte 144 Hz verebiliyor bu arada.

Dostum merhaba aynı modele sahibim ben de monitor almayi dusunuyorum sen aldin mi ve aldiysan 1080p de 120hz alabildin mi?
Dizüstüme monitör bağlamak istiyorum. CS:GO oyuncusuyum ve bildiğiniz üzere online FPS oyunlarında Hz çok önemli ve dizüstü ekranları da genellikle 60 Hz. Biraz araştırma ile HDMI 2.0'ın bile 144Hz'i desteklemediğini öğrendim yabancı bir siteden. Yanlışsam düzeltin tabii. Bilgisayarın sisteminin özellikle ekran kartının (GTX 965M 4GB) farklı bir monitörde de destekleyeceğinden şüphem yok fakat benim kafama takılan nokta 120 Hz bir monitör aldığım zaman kablo ve dizüstümün girişi buna uyumlu olur mu? Ve şöyle aşırıya kaçmayacak şekilde bir monitör tavsiye eder misiniz?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı