Monster Abra A5 v8.1 nasıldır?

Merak ettiğim bir konu var bu model monsterda control center uygulaması mevcut mu? Yok diye biliyorum ama bir bakar mısınız?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yok ama ben gerek duymuyorum. Klavye ışıkları beş kademeli,önündeki ince kırmızı şerit gibi olan yer ve arka monster amblemi ile arkadaki kırmızı şeritler ekran parlaklığına göre değişiyor.Kasa içi kalitesi olarak da vidaları plastik üzerine değilde,plastik üzerine gömülmüş demir somunlar üzerine vidalanıyor.Artı soğutma boruları siyah boya ile boyanmış,havalandırma delikleri arasından gözüküyor,Yalnız kasayı tamamen açmadım sadece belleklerin olduğu kısmı açtım.Merak ettiğin başka sorun varsa yardımcı olurum.

Yani oyun modu film modu gibi seçme şansın olmuyor. Klavye ışığı kademe ayarını ve fan hızı kademe ayarlarını klavye uzerinden yapabiliyor musun ?

Aynen film,oyun modu gibi seçme şansın yok ama ekran kartının optimus özelliği var gerek duyduğunda ekran kartını açıyor ve ekran kartı fanı öyle devreye giriyor.Klavye ışık ayarı da klavye üzerinden kademesini ayarlıyorsun. Fanlar klavye üzerinden ayarlanmıyor o gerek duyduğunda artırıyor veya azaltıyor.

Ekran kartı kısmını anlamadım. Oyun acınca vs otomatik olarak devreye girmiyor mu 965m ? Bir de güç düğmesinin yanında bulunan tuş fan ayarı yapmıyor mu ?

O tuş fanları tapa gaz çalıştırıyor.Oyun,program ve benzeri durumlarda otomatik olarak devreye giriyor ekran kartı.Sistem programlarda ekran kartına gerek duyduğunda çalıştırıyor.

Anladım. Genel olarak önerir misin bu makineyi klavye hissiyatı nasıl ?

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı