Monster Abra A5 v9.2.2 Soğutucu Tavsiyesi

Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar, dizüstü bilgisayarıma soğutucu almayı düşünüyorum. Ne tavsiye edersiniz, alt kısmının fotosunu ekliyorum.

Ortadaki mavi yuvarlakta geniş bir hava yeri var, sağ alttaki mavi yuvarlakta ise küçük dar bir hava yeri var.

Almayı düşündüğüm soğutucu ise bu;

acf05e9d-1f31-46e5-b898-99f4e0c981c1.jpeg

Son düzenleyen: Moderatör:
Aşırı ısınma sorunu yaşıyorsan soğutucu sorunu düzeltmez sadece 3-4 derece kadar düşürür. Pahalı birşey almana inan gerek yok. Tavsiyem Inca INC-321RX alman olur o kadar fazla para vermek gereksiz. Bu fiyatlardaki en iyi laptop soğutucularından biridir 1.5 senedir kullanıyorum 5 dereceye yakın etkiliyor sıcaklığı, malzeme kaliteside gayet iyi.

Aşırı ısınma sorunu yaşıyorsan soğutucu sorunu düzeltmez sadece 3-4 derece kadar düşürür. Pahalı birşey almana inan gerek yok. Tavsiyem Inca INC-321RX alman olur o kadar fazla para vermek gereksiz. Bu fiyatlardaki en iyi laptop soğutucularından biridir 1.5 senedir kullanıyorum 5 dereceye yakın etkiliyor sıcaklığı, malzeme kaliteside gayet iyi.
hocam aşırı ısınma sorunu yaşamıyorum bu attığım modelin üst kısmı çelikti çabuk soğur diye düşünmüştüm peki bu attığınız soğutucunun üst kısmı nasıldır çabuk soğur mu?

Valla şöyle söyleyeyim 5-6 fanlı bir soğutucu almadığın sürece alabileceğin en iyi soğutucu bu modeldir. En yüksek hava basıncı bu modelde ayrıca 2 fanlı olması laptopun altının her yerini soğutuyor o konuda bir tereddütünüz olmasın. Laptopun metal kısımları ne alırsanız alın soğumaz laptopda oyun oynadığınız sürece. Metaller çabuk ısınır ve ısıyı ile iletirler sıcaklığı biraz etkileyecektir ama fazla olacağını sanmam eğer sırf bu yüzden alıyorsanız tavisyem soğutucuya para vermemeniz olur.

Valla şöyle söyleyeyim 5-6 fanlı bir soğutucu almadığın sürece alabileceğin en iyi soğutucu bu modeldir. En yüksek hava basıncı bu modelde ayrıca 2 fanlı olması laptopun altının her yerini soğutuyor o konuda bir tereddütünüz olmasın. Laptopun metal kısımları ne alırsanız alın soğumaz laptopda oyun oynadığınız sürece. Metaller çabuk ısınır ve ısıyı ile iletirler sıcaklığı biraz etkileyecektir ama fazla olacağını sanmam eğer sırf bu yüzden alıyorsanız tavisyem soğutucuya para vermemeniz olur.
teşekkürler hocam tavsiyeleriniz için

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı