Başarılı Kurulum Monster Abra A5 v9.2 | macOS Catalina & Windows 10 Pro

macos.png

Merhaba, lafı sözü fazla uzatmadan macOS Catalina'yı başarılı bir şekilde cihazıma kurmaya başardım. Wi-Fi dışında çoğu donanım çalışıyor. Onu da TP-Link 823N alarak hallettim.

EFI dosyası: ouzdev/Clevo_N850_Hackintosh_Catalina

Son düzenleyen: Moderatör:

İşlemci mimarileri farklı olduğu için uyumsuz olabilir ama yine de bir deneyin bakalım.
Teşekkürler. :)
En son kurulumumda haftalar süren bir sancı çekmiştim, sağ olsun sonradan macOS moderatörü claus ile birlikte kurduk. Mojave'deki EFI dosyasının çalışacağını düşünsem de, elimin altında ne kadar çok kaynak, EFI dosyası varsa o kadar iyi.

Eki Görüntüle 493728

Merhaba lafı sözü fazla uzatmadan macOS Catalina'yı başarılı bir şekilde cihazıma kurmaya başardım. Çoğu donanım çalışıyor Wi-Fi dışında onu da TP-Link 823N alarak hallettim.

EFI dosyası: ouzdev/Clevo_N850_Hackintosh_Catalina

Bluetooth, klavye üzerindeki FN tuşları, touchpad kısayolları gibi özellikler çalışıyor mu?
Wi-Fi harici bir sorunla karşılaştınız mı?
Donma, kasılma gibi sorunlarınız var mı?
Önerir misiniz?
Ben de kurmak istiyorum ancak özellikleri kullanılamayacak kadar kısıtlanıyorsa yüklemek istemem.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı