Monster Abra A5 v9.3 Isınma ve Mavi Ekran Problemi

xwLOGAN

Megapat
Birkaç hafta önce Şuradaki konumda RAM takviyesi yapmıştım laptobuma. Buradan sonra oyunlarda performans artışı yaşadım, mutluydum ama ilginç bir şekilde bilgisayarımda ısınma gözlemliyorum. ThrottleStop Fix Şu konudaki ayarlı olanı kullanıyordum. Laptobum HDMI ile genelde TV'ye bağlıyorum. Chrome ile Netflix'ten dizi izlerken birden mavi ekran verdi bilgisayarım.

whatsapp-image-2019-11-09-at-00-17-49-jpeg.457205

Isınmaları fan sesinden anlıyordum. %100 bile çektim ama yok. ThrottleStop'ı sildim eski haline getirdim ama yok yine aynı sorun vardı. Bugün Vatan'dan Cooler Master Bu termal macununu satın aldım uyguladım. Sorunum hallolucak diye bekledim ama yok. Kapanma bugün gözlemlemedim, film izlerken normalde olması gerekirdi. Dün iki ya da üç kez kapandı laptop. Aynı mavi ekran hatasıyla ya da ekranın takılması ile anlıyamadığım bir ısınma sorunum var. Soğutucu alayım dedim ama düzgün bir şey almak istiyorum. İnsanların yazdıkları yorumlar pek bir etkisi yokmuş gibi geldi bana, Vize haftasındayım Proje çizmem gerekiyor. Garantiye veremiyorum ama cihaz da elimde yansın istemiyorum. Öneri ve yorumlarınızı bekliyorum 😞
Şimdiden teşekkür ederim herkese.

++ GTA 5 ısı testi yaptığımda ilginç bir şekilde 7-10 derece ısı kaybı olduğunu gözlemlediğim, öncesinde ekran kartını bir kere 91 derece bile gördüm.
++ 81 derece gözüken GPU Sıcaklığı birden 77 veya 75 düşüyor ve o sıra darboğaz da olmuyor ama takılmayı meydana getiriyor. Anlayamadım ama akıcı oynadım oyunumu.

gta-5-isi-testi-jpg.457224

Macun işe yaramış diyecek gibiyim ama gürültülü çalışıyor PC.
Soğutucuyla bu sorunu halledebilir miyim acaba?

hocam merhaba wındows10 son guncellemesınden sonra mavıekran hatasını bırcok kullanıcı aldı dıyebılırım cpu sıcaklıkları ne durum da oluyor
Film izlerken bakmadım ama Termal macun yapmadan öce max 90 91 derece GPU sıcaklığı gördüm keza macundan sonra GTA 5 ile yine kıyaslıyacağım sıcaklıkları 10 derece düşüş yaşadım ve mavi ekran almadım ama şuan asıl sorunum artık bilgisayarım yaşlandı 3. senesine geliyor fanlarında birazcık gürültü artışı var ağır kullanımda gürültü yapıyor bunu yapsın istemiyorum Soğutucu almak istiyorum ama ne alayım şaşırdım fiyatlar çok değişmiş mantıklı iyi bir ürün almak istiyor madem 100-200 küsür tl vereceğim bu ürüne 😒

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı