İyi günler. Ben 4 gün önce Monster Abra A7 11.3.5 laptop aldım, 2 gün üst üste masaütü açmadan önce PC minidump verdi moralim çok bozuk. DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL. Minidump 2 tane linki bu Google diskte: Desktop.rar
Eksik olan Windows güncellemelerini yapın. Defender kaynaklı hata almışsınız. Cihazın Wi-Fi sürücüsünü sitesinden indirip kurun.
Sürücü ve İndirmeler - Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı
Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarıwww.monsternotebook.com.tr
Hocam iki hata da güvenlik duvarı hatası mı. İki tane mavi ekran dosyası vardı çünkü. Sitede kablosuz sürücü yükleme var. Ama ben bugün windows birçok güncelleme yaptım kablosuz driver güncellemesi içeriyor muydu bilmiyorum .Kablosuz driver güncel olduğunu nasıl kontrol edebilirim. İçerdiği halde yüklersem bilgisayara zarar vermiş olur muyum? Sorun çözülürse yazacağım tekrardan.Eksik olan Windows güncellemelerini yapın. Defender kaynaklı hata almışsınız. Cihazın Wi-Fi sürücüsünü sitesinden indirip kurun.
Sürücü ve İndirmeler - Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarı
Abra A7 V11.1 Serisi 17.3" Oyun Bilgisayarıwww.monsternotebook.com.tr
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.