Başlıkta da belirttiğim üzere, sürücülerim güncel olmasına rağmen 1-4 FPS alıyorum. Cihazımda çift ekran kartı var. Acaba Intel' imi kullanıyor diye düşündüm lakin kontrol ettiğimde oyunlar NIVDIA' da çalışıyor şeklinde gözüküyor. Dün Intel ekran kartının güncellemesini kaldırdım, GeForce Experience üzrinden ekran kartımı güncellemesini tekrar kurdum ve bilgisayarımı yeniden başlattım. LOL, CS:GO, RUST ve ETS 2 oyunlarına girdim uzun süre oynadım hiç bir sorun karşılaşmadım ve FPS değerlerim gayet normale döndü. Daha sonra Intel ekran kartının güncellemesini kaldırdığım için masaüstünde bir kasma yaşadığımı fark ettim. Mouse'nin kasarak hareket etmesi, herhangi bir uygulamanın simgesine geldiğimde/tıkladığımda gölgesi 5 saniye sonra geliyor gibi. Bugün de Intel ekran kartımı güncelledim ve bu sefer oyunlarda 1-4 FPS görmeye başladım. Ayrıca 2 gün önce mouse ile ilgili bir konu açmıştım ilgisi olabilr mi? @Recep Baltaş@Ali Güngör@MF@Murat5038
Bahsettiğim konu; Monster Pusat v1 Mouse USB Aygıt Sarı Ünlem
Sistem özelliklerim:
MONSTER Abra A7 6.5
Windows 10 Home Single Language x64
4 GB NVIDIA GeForce GTX 960M
Intel HD Graphics 530
Intel Core i7 6700HQ 2.60GHz
16 GB Ram
BIOS Sürüm 1.05.02
DirectX 12
256 GB INTELPEKKW256G7 SSD
1 TB Hard Disk
Ekran kartım vs günceldir. Başka bilmeniz gereken bilgi var ise yazarım. İsterseniz Minidump dosyamı da gönderebilirim.