Monster Abra A7 düşük FPS sorunu

İbrahim Günay

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ;
Monster abra A7 laptopımın ekran kartını kullanmadığını fark ettim. İnternette araştırma yapıp Recep abinin videosuna denk geldim ve oradaki adımları uyguladım. Şu anda kullanıyor fakat oyunda kasma sorunu var. World of tanks da maks. ayarlarda 60-70 FPS aldığım oyunda şimdi 15-20 FPS alıyorum sorun nedir?
Son olarak ekran kartımın sürücüsünü güncellerken şöyle bir hata aldım fakat güncelleme başarılı dedi .
Şimdiden teşekkür ederim.
1.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba;
Bendede aynı sorun var. GTX960m'li ABRA A5 V7.1.4 var. CS:GO oyununu açıyorum bilgisayarın en yüksek ayarlarda 250-260FPS alması gerekirken 70FPS alıyor. Bilgisayarın ekran kartını nasıl aktifleştire bilirim

Sorunu çözdüm. Bios a girip " optimized default" a bastım sorun çözüldü. Oyunları harici ekran kartıyla açıyo yani gtx 960m' le
Bios'a nasıl giricem? Detaylı bir şekilde anlatırmısın.

Merhaba;
Bendede aynı sorun var. GTX960m'li ABRA A5 V7.1.4 var. CS:GO oyununu açıyorum bilgisayarın en yüksek ayarlarda 250-260FPS alması gerekirken 70FPS alıyor. Bilgisayarın ekran kartını nasıl aktifleştire bilirim

Bios'a nasıl giricem? Detaylı bir şekilde anlatırmısın.

Bilgisayarı Yeniden Başlatırken shift'e basılı tut ve UEFİ yazılım ayarlarını tıkla direk olarak PC biosa girecektir.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı