Hocam undervolt yanında turbo boost hızını düşürmeyi de dene. Boostla 4ghz'de çalışıyorsa 3700mhz falan yap, hatta 3500'e düşür, fps kaybı çok az bazen hiç olmayacaktır ama sıcaklık değerini çok daha fazla düşürebilirsin böyle.

Hocam selamlar,undervolt'u öneriyor musunuz? Eğer öneriyorsanız ben de yapmayı düşünüyorum. Aynı bilgisayarı kullanıp aynı tribünde bağırıyormuşuz,bu beni ayrıca memnun etti.

Hocam 94-95 leri görüyor sürekli prime95 programı ile ne yaparsam yapayım bu dereceleri görüyor maksimum yükte. Oynarsa 2-3 derece oynuyor diyebilirim

Hocam selamlar,undervolt'u öneriyor musunuz? Eğer öneriyorsanız ben de yapmayı düşünüyorum. Aynı bilgisayarı kullanıp aynı tribünde bağırıyormuşuz,bu beni ayrıca memnun etti.
Sana da selamlar hocam. Yazdığın kişi benim banladılar 1 ay hesabı bu arkadaşımın hesabı. Discord hesabın varsa oradan iletişime geçelim istersen discord ismim: "Umut1925#1925" tribünden olmandan dolayı iletişime geçmek istedim yoksa mesajını bekliyorum.

dostum bende de aynı pc var bana yardım edebilir misin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…