Monster Abra A7 Memory Management Mavi Ekran

kaaner48

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni aldığım Monster Abra A7 notebook bozuk çıktı freedos aldım. Windows kurulumunu yaparken hata aldım sonra yeniden başlattım pc açıldı. Ama donmalar yapıyordu sonunda mavi ekran verdi.

IMG-20160620-WA0004.jpg

Ben de ramleri memtest86 ile Recep abinin videosunda anlattığı gibi test ettim sonuç bu;

IMG-20160621-WA0000.jpg

Ben şimdi bu bilgisayarla ne yapayım servise gönderirim mi yoksa yapabileceğim bir şey var mı? Monsternotebook.com'dan aldım.

Bunlarda verdiği diğer hatalar;

IMG-20160620-WA0000.jpg
IMG-20160620-WA0001.jpg
IMG-20160620-WA0002.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarınızı güvenli modda başlatıp Windows Bellek Tanılamayı açın. Hataları göreceksiniz. Düzeltme şansı var eğer sorun hala devam ediyorsa. Servise götürmenizi tavsiye ederim.

İlk günden hevesim kursağımda kaldı. Monster güzel bilgisayar diyorlardı. Almakla hata mı yaptım? Bozuk bilgisayarı gönderdiler. 3000 TL az para değil benim için.

İlk günden hevesim kursağımda kaldı. Monster güzel bilgisayar diyorlardı. Almakla hata mı yaptım? Bozuk bilgisayarı gönderdiler. 3000 TL az para değil benim için.

Umutsuzluğa kapılmayın hemen :) Donanımsal hatalar her marka ve her parça için geçerli olabiliyor en bilindik firmalar dahi donanımsal hatalar çıkartabiliyor. Monster kullanan bir çok arkadaşım var ve memnunlar. Servisleri Kadıköy de diye hatırlıyorum. Götürürseniz size yardımcı olacaktır elbet.

Umutsuzluğa kapılmayın hemen :) Donanımsal hatalar her marka ve her parça için geçerli olabiliyor en bilindik firmalar dahi donanımsal hatalar çıkartabiliyor. Monster kullanan bir çok arkadaşım var ve memnunlar. Servisleri Kadıköy de diye hatırlıyorum. Götürürseniz size yardımcı olacaktır elbet.
İşin kötü tarafı o Muğla'da yaşıyorum 700km yol yani kargoyla göndermem lazım çok moralim bozuk [emoji35]

Ilk paragrafınızdan hicbir şey anlamadim.

Servisten dönünce sonuçları bizimlede paylaşın lütfen bende monster almayi dusunuyorum.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı