Monster Abra A7 Notebook için HDD mi yoksa SSHD mi alınmalı?

Bütçe
maksimum 500TL

tonyukuk48

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bende Monster Abra A7 var ve 222 GB SSD kullanıyorum. Daha fazla oyun yüklemek için 1TB'lık HDD veya SSHD almayı düşünüyorum, siz neyi tercih edersiniz? Beni biraz bilgilendirir misiniz? Bu arada SSD alamam 1TB SSD'ler çok pahalı fakat uygun varsa gösterebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
SSDHD ile HDD arasında aşırı fark yok. 1TB oyun için hız sunan HDD tercih edin bence. Gönül ister ki bütçe sıkıntısı olmadan alın 1TB NVME SSD demek fakat TC şartları.

HDD ile oyun oynamaya çalışırsan oyun içerisinde anlık takılmalar yaşarsın sürekli ayrıca yükleme süreleri de en az 10 kat fark ediyor. 120 veya 240GB'lık SSD al. 500GB'lık da HDD alırsın. En iyi çözüm bu olur senin için. HyperX Savage 120 veya 240GB'lik al bu SSD'den. HDD olarak da WD Blue 128 veya 64 MB belleği olan alırsın. HDD'lerde DRAM'ın yüksek olması önemli. WD Blue'yi düşük dB çalıştığı için önerdim. Bir süre sonra HDD sesi baş ağrısı yapıyor yoksa.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı