Monster Abra A7 V 6.3.1 ekran yırtılma sorunu

Yer
ankara
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Öncelikle herkese merhaba. technopatı uzun zamandır youtube üzerinden takip etmekteyim ve bir incelemede abra a7 v6.3 incelemesine denk geldim zaten güzel bir sistemin incelemesini izledikten sonra almaya karar verdim cokta iyi bir laptop özellikleri bakımından. Ancak laptop elime ulaştıgında oyun denemelerimde cs go knight online h1z1 ve dota 2 oyunlarının hepsinde ekran yırtılmasıyla karsılastım hemde asırı derecede sonra garantiye gönderdim. Garantiyle görüşmemde dikey eşitleme acılarak bu sorunun onune gecilebilegi soylendi öylede yaptım ancak dota 2 de knight online da önüne geçemedim daha buyuk ve sabit bir kesik olustu ekran oynatmalarımda cs go da 60 fpsye düstü direk h1z1 low ayarlara düsürmek zorunda kaldım yani kısacası 960m oldu bana 940m belki daha da kötüsü bilemiyorum. Bu bir hata degil midir ? Yaklaşık 4000 tl verdigim bu laptopda böylesi büyük bir sorun la karsılasmam dogal mıdır ? Ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim çok can sıkıcı bir sorun :(

Son düzenleyen: Moderatör:
Servisle görüşüp sorunun geçmediğini belirt ve servise gönder. Ben pusat v1 ile sorun yaşamıştım çok iyi ilgilendiler bence team viewer ile yırtılmaları göstermeyi dene sorunu tam anlarlarsa tahminim yardımcı olurlar

servisle iletişime geçtim hatta cihazı yolladım dikey eşitleme açmaktan başka sansınız yok bu bir hata değildir dediler sizde bu sorun çözüldümü peki ?

Ben benzer hata yaşamamıştım fakat servisten memnundum. Şöyle yapalım siz bir video veya resim paylaşabilir misiniz yırtılmaları görebileceğimiz çünkü görmeden yorum yapmam yanlış olur . Servis hata yok diyorsa belki sıkıntı üründen değil başka bir şeydendir. Video veya resim paylaşırsanız elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı