Monster Abra A7 V10.2.2 Nasıldır?

eray101070

Decapat
Merhaba, ben YKS hazırlanıyorum sınav bitince güzel bi oyuncu bilgisayari almayı düşünüyorum ve Monster Abra A7 V10.2.2 var aklımda nasıl bi bilgisayardir? Oynayacağım oyunlar PUBG, Apex, CS:GO, Far Cry Primal, BF1 gibi oyunlar rahat kasmadan oynayabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok rahat oynarsın monster diyosun zaten sadece şuan da ekrankartın biraz zayıf kalıyor bence ama marka yönün den kurtarırsın Laptop larda en önemlisi garantidir .... monster tercih etmeni öneririm...

Yok ben illa leptop alacağım diyor isen tamam sizi idare eder güzel bilgisayar fakat yok bana farketmez diyorsan bütçemde de bir sıkıntı yok diyorsan kesinlikle masaüstü bilgisayar topla

onun ekranı küçük biraz biraz daha para ekleyip bunu alsam söylediğim oyunları yüksek ayarlarda oynayabilir miyim örneğin PUBG ve Apex tahminen kaç fps olur?

bir de monsterin kullanıcı yorumları çok kötü siz kullandınız mı acaba kullandıysanız nasıldı?

Son düzenleme:
onun ekranı küçük biraz biraz daha para ekleyip bunu alsam söylediğim oyunları yüksek ayarlarda oynayabilir miyim örneğin PUBG ve Apex tahminen kaç fps olur?

bir de monsterin kullanıcı yorumları çok kötü siz kullandınız mı acaba kullandıysanız nasıldı?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Buradaki videodan bilgi edinebilirsiniz. Monster daha önce kullandım memnundum performanstan fakat şu anki ürünleri hakkında fikrim yok. Bu fiyat aralığında başka tavsiyeleri de inceleyin. ASUS, MSİ gibi markaların modellerini de hesaba katın.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı