Fahrettin777
Hectopat
Son durum nedir hocamTabi ki paylaşırım birazdan gideceğim almaya.
Son durum nedir hocamTabi ki paylaşırım birazdan gideceğim almaya.
Hocam yeni geldim birazdan teslim alacağım. Baktıktan sonra size dönüş sağlayacağım.Son durum nedir hocam
Link atar mısınız, 1903 var bende deAnladığım kadarıyla subwoofer olan bütün Monster modellerinde aynı sorun var. Fakat sorun donanımsal değil yazılımsal olabilir. Ben de Tulpar modeli var, Windows 10 1903 sürümünü kurdum ve Technopat Sosyalde paylaşılan güncel Realtek sürücüsünü kurdum ve sorun ortadan kalktı. Sorunu hangi Windows sürümünde yaşıyorsunuz?
Arkadaşlar cihazı teslim aldım, tekrar fredos olarak geldi, Windowsu kurarken cihazı İnternete bağlamayın, sol alttan İnternet bağlantım yok seçeneğini işaretleyip driverları manuel olarak yükleyin, şuanda bir sorun yok gibi gözüküyor test etmeye devam edecegimCihaz bugün 14.00 sularında elime geçti sesini test edeyim dedim, YouTube'den 1-2 müzik açtım ve şarkının farklı yerlerinde (30-60 saniyede bir) devamlı olmayan çıt çıt diye ses çıkaran bir cızırtı geliyor. Driverları sorunsuz kurdum, aygıt yöneticisinden de günceleştirmeleri kontrol ettim, diğer yandan Windows Update merkezi her şeyi güncel gösteriyor. Aynı cızırtıyı Sony kulaklıgımı takınca da alıyorum, driveri silip kendi sitelerinden veya Windows ile otomatik güncellemeyle kurmayı da denedim sonuç aynı. Soundblasteri off yaptım, ses geliştirme seçeneklerini bile kapattım (bir miktar azaltsa da sorun devam ediyor). Sanırım sorun ses kartından kaynaklanıyor. Fikri olan var mı beyler? Yarın teknik servise götürüp durumu değerlendirip belki de iade edecegim.
PC bence de mükemmel. Bende 144 Hz’lik modeli var. Oyunlarda vs. gayet memnun kaldım kısa bir kullanım yapmış olsamda. Dediğiniz gibi o uygulamayla düzeleceğini sanmıyorum. Bence bir Hmzy adlı arkadaşın dediğini deneyin düzelebilir. Geçmez ise servise mutlaka gidin. 15 gün koşulsuz iade hakkınız var. Kullanın bunu.Merhabalar ben de cumartesi günü teslim aldım aynı marka aynı sıkıntı bende de var ilginç yani bi tekrardan başlatınca düzeldi pazartesi akşamı yine ses çıkardı aradım servisi sound blaster connect adlı bi uygulama indirdim teknik servisin yönlendirmesi ile ama buda çok işe yarayacağını beklemiyorum ben de takip etmekteyim umarım yeni gelen pc de bu durum düzelmiş olur ses hariç çok memnun kaldım pcden çünkü
Usta cihaz genel olarak iyi ama her monsterda olduğu gibi bunda da fan sesi bana yüksek geldi, senin yorumun nedir fan sesi hakkında?Hocam cihazım değişim yapıldı. Yeni verdikleri cihaz bana sanki kullanılmış gibi geldi kozmetik açıdan anlattım ordaki arkadaşlarada başta biraz zorladılar kullanılmış olamaz diye ama sıfır kutudan çıkan cihazda gördüm kaç kere böyle olamaz jelatinlerin altı hep pislik dolu vs dedim. Kabul edildi. Cihazı iade kapsamında aldılar. Yeni sıfır cihaz aldım. Yarın 14.00 teslim alacağım ondada bu problem olmaz inşallah. Ve teknisyen arkadaş bu modelde subwoofer yok dedi fakat özelliklerinde gözüküyor. Onu da yarın bir daha soracağım. Bende 1903 kullanıyordum driverı silip yükledim ama değişen birşey olmamıştı. Yarın kurulumu gene orda yapacağım. Bakalım bir şey çıkmaz inşallah.
PC bence de mükemmel. Bende 144 Hz’lik modeli var. Oyunlarda vs. gayet memnun kaldım kısa bir kullanım yapmış olsamda. Dediğiniz gibi o uygulamayla düzeleceğini sanmıyorum. Bence bir Hmzy adlı arkadaşın dediğini deneyin düzelebilir. Geçmez ise servise mutlaka gidin. 15 gün koşulsuz iade hakkınız var. Kullanın bunu.
bende de 1903 sürümü var ama ddu ile eski sürümü kaldırma yapamıcam galiba direk indirsem olur mu acabaÖnce DDU ile eski sürümü kaldırdıktan sonra yeni sürücüyü yüklemeniz daha iyi olur.
Realtek Universal Audio Driver (UAD) - Güncellemeler
www.technopat.net
bende de 1903 sürümü var ama ddu ile eski sürümü kaldırma derken nasıl oluyor cahilim de bu konularda biraz açık söylebilir misiniz(internetten baktım anlamadım)
aynen ben de 144 hz yapıp 480 ssd yaptım gebze de oturuyorum gidip gelmek zor olacak kargolatırım galibaHocam cihazım değişim yapıldı. Yeni verdikleri cihaz bana sanki kullanılmış gibi geldi kozmetik açıdan anlattım ordaki arkadaşlarada başta biraz zorladılar kullanılmış olamaz diye ama sıfır kutudan çıkan cihazda gördüm kaç kere böyle olamaz jelatinlerin altı hep pislik dolu vs dedim. Kabul edildi. Cihazı iade kapsamında aldılar. Yeni sıfır cihaz aldım. Yarın 14.00 teslim alacağım ondada bu problem olmaz inşallah. Ve teknisyen arkadaş bu modelde subwoofer yok dedi fakat özelliklerinde gözüküyor. Onu da yarın bir daha soracağım. Bende 1903 kullanıyordum driverı silip yükledim ama değişen birşey olmamıştı. Yarın kurulumu gene orda yapacağım. Bakalım bir şey çıkmaz inşallah.
PC bence de mükemmel. Bende 144 Hz’lik modeli var. Oyunlarda vs. gayet memnun kaldım kısa bir kullanım yapmış olsamda. Dediğiniz gibi o uygulamayla düzeleceğini sanmıyorum. Bence bir Hmzy adlı arkadaşın dediğini deneyin düzelebilir. Geçmez ise servise mutlaka gidin. 15 gün koşulsuz iade hakkınız var. Kullanın bunu.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.