Monster Abra A7 v11.1 için RAM önerisi

Bütçe
800

Sinatraaa

Femtopat
Daha fazla  
1728853920297.png

8 GB'lık bir RAM arıyorum diğerinin özellikleri bu şekilde 700 800'lük 1K yı aşmayacak bütçede bir RAM önerir misiniz? Şimdi kendim bakıp yanlış almadan sorayım dedim.
Ya da oyun için 8 almak yerine biraz daha para biriktirip 16 alsam sıkıntı olur mu? 16+8 etki eder mi yani?
PC'ye 8 GB yetmiyor zaten. İşlemci i7 9750H, ekran kartı GTX1650. FPS'de sıkıntı yok ama acayip drop yiyorum. Bazı oyunlar takılıyor, donuyor. Soğutuyor yani oyundan. RAM eklersem belki düzelir diye düşünüyorum.

Aynı RAM'dan bir tane daha al ozellıklerı aynı olmasına dıkkat et laptopta Dual channel bayağı fark edıyor.

Eki Görüntüle 2329071

8 GB'lık bir RAM arıyorum diğerinin özellikleri bu şekilde 700 800'lük 1K yı aşmayacak bütçede bir RAM önerir misiniz? Şimdi kendim bakıp yanlış almadan sorayım dedim.
Ya da oyun için 8 almak yerine biraz daha para biriktirip 16 alsam sıkıntı olur mu? 16+8 etki eder mi yani?
PC'ye 8 GB yetmiyor zaten. İşlemci i7 9750H, ekran kartı GTX1650. FPS'de sıkıntı yok ama acayip drop yiyorum. Bazı oyunlar takılıyor, donuyor. Soğutuyor yani oyundan. RAM eklersem belki düzelir diye düşünüyorum.

İçindeki Samsung üretimi Bigboy olabilir.

Aynı RAM'den buldum taktım şu an gayet iyi çalışıyor Cyberpunk oynarken normalde açılışta yükleme ekranında filan kasıp donuyordu oyunu oyanrken bir süre geçtikten sonra da donuyordu şu an hiç sıkıntı yok PC'de hızlandı zaten oyunlarda da donma sorunu azaldı dediğim gibi RAM az olduğu için sıkıntıydı 8 GB RAM'in tamamını yiyordu zaten oyunuda açınca 16 gayet yeterli

Samsung M471A1K43CB1-CTD 8 GB DDR4 2666 MHz CL19 Bellek

Bundan almıştım ben alırken 680 civarıydı hemen artmış fiyat.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı
09:05:00