USB'de Win10 yok. Semaya doğru işletim sistemi duası ederek mi Win10 boot ettiniz acaba?İçinde çıkan flaş belleğe Windows 10 kuruluyor evet. Kablo sorusuna gelirsek benim tahminim şarj girişini oraya koyduklarına göre kablonun dış yapısını illa ki sıcaklığı hesap edip ona göre ayarlamışlardır diye düşünüyorum. Koskoca Monster hocam
USB'de Win10 yok. Semaya doğru işletim sistemi duası ederek mi Win10 Boot ettiniz acaba?
USB ile Windows10 kuramazsın o USB'de sadece sürücüler var. Farklı bir USB ile kurman gerekiyor.
Arkada olması çok bir şey fark etmez o kablo her türlü ısınıyor ama sorun teşkil etmez.
Soğutma olarak bir kere ısınmayan laptop yok. O düşünceyi kafadan çıkarmak lazım A7'lerin kasası A5'den büyük olduğu için her halükarda hava sirkülasyonu daha iyi olacağından daha iyi soğutur ayrıca bu laptoplar eski Abra serisi ile karıştırmamak lazım. Herhangi bir sıkıntıları yok geliştirilmiş sürümler.
Lakin. Bu fiyata bu laptop en iyi gibi gözükse de alınmaz. Şu an bilgisayar piyasası çok kötü durumda 1000TL ucuza 1060'lı laptop almıştık. Bence şu virüs muhabbeti durulana kadar kimse bilgisayar almamalı. Isınma konusu hava çıkışı arkada olduğundan direkt kabloya eritme gibi durumu falan diyordu da bir videofa.
Arkadaş içinden çıkan USB'ye Windows 10 kuruluyor mu demiş. Bende evet kurulur dedim bilip bilmeden konuşmayın. USB'de Windows 10 olduğunu nereden çıkardınız ki?
Arkadaş içinden çıkan USB'ye Windows 10 kuruluyor mu demiş.
PC kutudan da Monster flash çıkıyor onunla Windows 10 kuruluyor mu?
Öyle dememiş güzel kardeşim tekrar oku istersen. Tüm paragrafı okuyunca bu işlere tam hakim olmadığı anlaşılıyor arkadaşın orada sorduğu içinden çıkan USB ile direkt Win10 kurabilir miyim? Al bak;
USB'ye kuruluyor mu dememiş USB'den kuruluyor mu demiş. Senin yazdığını uygulasa güzelim USB'yi bozup Win10 USB'si yapacak belki yapamayacak. Yardım edeyim derken yanlış yönlendiriyorsunuz.
@Bloodshot sen o USB'ye işletim sistemi kurma yine kardeşim. Ayrı bir USB kullan o USB'de sürücüler var yarın öbürgün internetin gider bir şey olur elinde hazır bulunsun. Adamlar tüm sürücüleri toplamış bir daha uğraşma diye. Tavsiyem USB'yi bozma, en yukarıda da yazdığım gibi ayrı USB'den kur.
Öyle dememiş güzel kardeşim tekrar oku istersen. Tüm paragrafı okuyunca bu işlere tam hakim olmadığı anlaşılıyor arkadaşın orada sorduğu içinden çıkan USB ile direkt Win10 kurabilir miyim? Al bak;
USB'ye kuruluyor mu dememiş USB'den kuruluyor mu demiş. Senin yazdığını uygulasa güzelim USB'yi bozup Win10 USB'si yapacak belki yapamayacak. Yardım edeyim derken yanlış yönlendiriyorsunuz.
@Bloodshot Sen o USB'ye işletim sistemi kurma yine kardeşim. Ayrı bir USB kullan o USB'de sürücüler var yarın öbürgün internetin gider bir şey olur elinde hazır bulunsun. Adamlar tüm sürücüleri toplamış bir daha uğraşma diye. Tavsiyem USB'yi bozma, en yukarıda da yazdığım gibi ayrı USB'den kur.
Ben biçimlendirme sonrası kurabilir miyim anladım hocam kusura bakmayın o zaman. Direkt olarak yapamaz haliyle içinde sürücüler var dediniz çünkü.