Peltzer de Niveze
Hectopat
Yaklaşık 13 aydır kullandığım, Monster Abra A7 v11.5 laptopumda sorun baş gösterdi. Sorunda şu, CPU anlık voltaj yükseltmesine gidip, bilgisayar boştayken 60-65 derecelerden 95 dereceye kadar çıkıyor. Müşteri hizmetleriyle yaptığım uzun görüşler sonucu bakım yaptırmamı söylediler ama arkadaşlara bunun normal bir sorun olmadığını anlatamadım. Çünkü normal değil. Bundan 1 hafta öncesine kadar böyle bir sorun yoktu ve bilgisayar boştayken, masaüstünden bir dosya açsam bile CPU 95 dereceye çıkabilir ki?
O yüzden aklıma BIOS ve ec güncellemek geldi. Kendilerinden dosyayı istedim ve gönderdiler. Şu anki kullandığım BIOS sürümü: N. 1. 04mon04.
Bana gönderdikleri BIOS dosyası şöyle bir şey;
Bunu nasıl kurabilirim? @messinicocugu hocam belki yardımcı olabilirsin diye bir umutla açıyorum konuyu. sorumluluk üzerime kalacağının farkındayım fakat işim bilgisayar üzerinden olduğu için, 1 hafta boyunca belki de daha uzun süre boyunca garantiye yollama durumum pek mümkün değil. Ayrıca uzun süreli bir bilgisayar kullanıcısıyım, o yüzden yanlış bir şey yapacağımı düşünmüyorum. Ek olarak, bios>GM5tgeo>flashutil dosyasının içerisinde bulunanlar şu şekilde;
O yüzden aklıma BIOS ve ec güncellemek geldi. Kendilerinden dosyayı istedim ve gönderdiler. Şu anki kullandığım BIOS sürümü: N. 1. 04mon04.
Bana gönderdikleri BIOS dosyası şöyle bir şey;
Bunu nasıl kurabilirim? @messinicocugu hocam belki yardımcı olabilirsin diye bir umutla açıyorum konuyu. sorumluluk üzerime kalacağının farkındayım fakat işim bilgisayar üzerinden olduğu için, 1 hafta boyunca belki de daha uzun süre boyunca garantiye yollama durumum pek mümkün değil. Ayrıca uzun süreli bir bilgisayar kullanıcısıyım, o yüzden yanlış bir şey yapacağımı düşünmüyorum. Ek olarak, bios>GM5tgeo>flashutil dosyasının içerisinde bulunanlar şu şekilde;
Son düzenleyen: Moderatör: