Çözüldü Monster Abra A7 v11.5 RTX 3050 Ti macOS uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

MSalihYaldiz

Megapat
Yer
Konya, localhost
Daha fazla  
Meslek
İşsiz
Ben macOS kurmak istiyorum. Uygun olup olmadığını araştırdım fakat sonuç bulamadım. Direkt konu açmak istedim.

Donanım özellikleri:
  • 16 GB RAM DDR4
  • 500 GB NVMe SSD
  • 1 TB SSD
  • NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti
  • Intel i7-11800h
Yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılarımla.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Ben macOS kurmak istiyorum. Uygun olup olmadığını araştırdım fakat sonuç bulamadım. Direkt konu açmak istedim.

Donanım özellikleri:
  • 16 GB RAM DDR4
  • 500 GB NVMe SSD
  • 1 TB SSD
  • Intel i7-11800h
Kurabilirsiniz ancak 11. nesil bir Intel işlemciye sahip olduğunuz için muhtemelen grafik hızlandırma konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Bunun dışında kurulumu engelleyebilecek başka donanımlar yok gibi. Ekstra olarak NVIDIA ekran kartınız ne yazık ki Optimus teknolojisi yüzünden desteklenmiyor ve bundan dolayı render / edit gibi şeyler ile uğraşacaksanız Windows veya Linux ile devam etmenizi öneririm. Bunun dışında SSD'nizin, ethernet ve Wi-Fi kartlarınızın da modellerini belirtseniz iyi olabilir çünkü bazı modeller aynı şekilde desteklenmeyebiliyor. Grafik hızlandırma olmayacağı için kurmanızı pek önermem ama Big Sur veya Monterey sürümü denenebilir gibi.

Donanım özellikleri:
  • 16 GB RAM DDR4
  • 500 GB NVMe SSD
  • 1 TB SSD
  • Intel i7-11800h
Biraz araştırdım. Kurabiliyorsunuz ancak ekran kartının sürücüsünü kuramazsınız diye biliyorum. (Big Sur)

Donanım özellikleri:
  • 16 GB RAM DDR4
  • 500 GB NVMe SSD
  • 1 TB SSD
  • Intel i7-11800h
Kurabilirsiniz ancak 11. nesil bir Intel işlemciye sahip olduğunuz için muhtemelen grafik hızlandırma konusunda sorunlar yaşayacaksınız. Bunun dışında kurulumu engelleyebilecek başka donanımlar yok gibi. Ekstra olarak NVIDIA ekran kartınız ne yazık ki Optimus teknolojisi yüzünden desteklenmiyor ve bundan dolayı render / edit gibi şeyler ile uğraşacaksanız Windows veya Linux ile devam etmenizi öneririm. Bunun dışında SSD'nizin, ethernet ve Wi-Fi kartlarınızın da modellerini belirtseniz iyi olabilir çünkü bazı modeller aynı şekilde desteklenmeyebiliyor. Grafik hızlandırma olmayacağı için kurmanızı pek önermem ama Big Sur veya Monterey sürümü denenebilir gibi.

Çözüm
Sayın, beni aydınlattığınız için çok teşekkür ederim. 😌

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı