Monster Abra A7 v11.5 Teknosa'dan alınır mı?

mondrane

Femtopat
Katılım
3 Ekim 2021
Mesajlar
18
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar. Monster Abra A7 v11.5 alacağım fakat Monster'ın kendi sitesinde bir süredir stokta yok. Kendi sitesinde çanta hediyeli yazıyor, Teknosa'dan alsam çantasıyla beraber mi geliyor ve garanti bir sorun çıkarır mı? Teknosa'da taksitle alınca fiyatı da artmıyor, bana oradan almak daha mantıklı geldi. Teknosa'dan alsam kendi sitesinden aldığıma kıyasla bir eksiklik yaşar mıyım?
 
Hayır, bir sıkıntı olmaz.
Garanti, gene aynı garanti.
Zaten biz de burada size yardımcı olmak için varız.

Ayrıca çanta konusuna gelirsek, muhtemelen Teknosa bundan ayrıca kâr elde etmek için çantasını ayrı satıyordur diye tahmin ediyorum.
evet ayrı gösteriyor zaten de ben yine de sorayım dedim teşekkür ediyorum.
İnternetten daha uyguna bulursunuz. Boşuna teknosanın kirasını ödemeyin.
ben başka yerde bulamadım. siz biliyorsanız lütfen söyleyin. kendi sitesindekiyle aynı fiyatta zaten daha ucuza bulabileceğimi sanmıyorum. yine de varsa atabilirsiniz.
 
Evet ayrı gösteriyor zaten de ben yine de sorayım dedim teşekkür ediyorum.

Ben başka yerde bulamadım. Siz biliyorsanız lütfen söyleyin. Kendi sitesindekiyle aynı fiyatta zaten daha ucuza bulabileceğimi sanmıyorum. Yine de varsa atabilirsiniz.

Aceleniz yoksa hocam muhakkak denk gelir. Bu zamanlarda Gaming laptop kıtlığı yaşanıyor zaten fiyatlar dolar yüzünden arttı hem de bulunmamasından kaynakla haddinden fazla artış yaşadı. Kara cumayı bekleyin.
 

Geri
Yukarı