Monster ABRA A7 V12.1 VS Acer Nitro 5

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için monstera karar verdim artık
Hocam Monster ın tek dezavantajı ssd nin az olmasıdır fakat geirye kalan tüm faktörlerde monster öndedir.Eklemem gerekir ki ömür boyu bakım da ücretsiz.

Çok tesekkür ederim başta acer dusunuyordum ama artık monstera karar kıldım

Güzel bilgilendirmeniz için sağolun kararımı monster yönünde verdim gibi. Monster ram olarak 2x8 çift kanal avantajı da sunuyor
Teşekkür ederim. Ben de Monster kulanıyorum ve memnunum. Bakım ücretsiz, istediğiniz zaman servise gönderebiliyorsunuz.

İster kendin al istersen, servise gönderip HDD'yi onlardan al ve taktır. İki şekilde sıkıntı olmaz .

Teşekkür ederim. Ben de Monster kulanıyorum ve memnunum. Bakım ücretsiz, istediğiniz zaman servise gönderebiliyorsunuz.

Çok kafanızı şişirdim ama abra 17 inç taşıma konusunda pek sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Onun haricinde bi eksisi olur mu?
İster kendin al istersen, servise gönderip HDD'yi onlardan al ve taktır. İki şekilde sıkıntı olmaz .

Anladim hocam ilginiz için çok teşekkür ederim

İfadeler: Kak
Bence Monster Abra V7. Cunku Acer laptoplar hakkinda cok sikayet duydum. Forumda gezinirseniz gorursunuz. Ben Monster laptopta tercih etmem ama bu ikisi arasinda Monster laptop daha iyi. Simdiden hayirli olsun. İyi sosyaller.

Bence Monster Abra V7. Cunku Acer laptoplar hakkinda cok sikayet duydum. Forumda gezinirseniz gorursunuz. Ben Monster laptopta tercih etmem ama bu ikisi arasinda Monster laptop daha iyi. Simdiden hayirli olsun. İyi sosyaller.

Teşekkür ederim hocam bütçem bu kadarına el veriyor bu fiyat bandında da bunlar dikkatimi çekti. Eğer 7k civarında tavsiyeniz varsa açığım tavsiyeye

F/P olarak alinabilecek en duzgun cihaz Monster Abra V7. Bunun disinda oneri yapamam.

Çok kafanızı şişirdim ama abra 17 inç taşıma konusunda pek sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Onun haricinde bi eksisi olur mu?

Anladim hocam ilginiz için çok teşekkür ederim
Hocam ne kafa şişirmesi forum burası dilediğinizi yazabilirsiniz.

Emin olun eksisinden çok daha fazla artısı var.

Dediğiniz gibi oyun anlamimda film anlaminda verceği hazz için ben de taşimaya raziyim. Yazilim okumayi dusundüğün için bir satıra daha çok kod sığması da avantajıma olur tesekkur edrrim ilginniz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…