Monster ABRA A7 V12.1 VS Acer Nitro 5

-Monsterdaki GTX 1650 yeni sürüm yani GDDR6 belleklere sahip.
-İntel işlemcide extra Performanslı.
-Yani Monster donanım olarak önde.
-İntel işlemci tam performansından yararlandığınızda 85 - 95 C derecelerde oynarsınız ancak bu bir sorun oluşturmaz.
-Ryzen'da serin sayılmaz 80-85 dereceleri yine göreceksiniz.
-Kısacası laptop alacaksınız bari güçlü olanı alın.
-Rekabetçi oyunlar için intel işlemci şart denebilir.
İyice araştırdıktan sonra monster'a kafanız yatarsa alın.

Çok teşekkür ederim tavsiyeniz için monstera karar verdim artık
Hocam Monster ın tek dezavantajı ssd nin az olmasıdır fakat geirye kalan tüm faktörlerde monster öndedir.Eklemem gerekir ki ömür boyu bakım da ücretsiz.

Çok tesekkür ederim başta acer dusunuyordum ama artık monstera karar kıldım

Teşekkür ederim. Ben de Monster kulanıyorum ve memnunum. Bakım ücretsiz, istediğiniz zaman servise gönderebiliyorsunuz.

Çok kafanızı şişirdim ama abra 17 inç taşıma konusunda pek sıkıntı çekeceğimi zannetmiyorum. Onun haricinde bi eksisi olur mu?
İster kendin al istersen, servise gönderip HDD'yi onlardan al ve taktır. İki şekilde sıkıntı olmaz .

Anladim hocam ilginiz için çok teşekkür ederim :)

Bence Monster Abra V7. Cunku Acer laptoplar hakkinda cok sikayet duydum. Forumda gezinirseniz gorursunuz. Ben Monster laptopta tercih etmem ama bu ikisi arasinda Monster laptop daha iyi. Simdiden hayirli olsun. İyi sosyaller.

Bence Monster Abra V7. Cunku Acer laptoplar hakkinda cok sikayet duydum. Forumda gezinirseniz gorursunuz. Ben Monster laptopta tercih etmem ama bu ikisi arasinda Monster laptop daha iyi. Simdiden hayirli olsun. İyi sosyaller.

Teşekkür ederim hocam bütçem bu kadarına el veriyor bu fiyat bandında da bunlar dikkatimi çekti. Eğer 7k civarında tavsiyeniz varsa açığım tavsiyeye

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı