Monster Abra A7 v12.2.1 pil çok hızlı tükeniyor

Berke Civan

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Mühendis, Girişimci
Merhaba, 1 sene önce Monster Abra A7 v12.2.1 satın aldım. Cihazımdan memnunum ancak pili ilk aldığım zamanlarda da, şimdi de oldukça hızlı tükenmekte. Oyun oynamadan sadece günlük internet işlerini yaparken bile yaklaşık 1 saat dayanıyor. (güç tasarrufu modunda olmasına rağmen.) Bu durum normal midir, servise götürmeli miyim? Ne yapılabilir?

Laptoplar zaten genelde şarjda bakılması gerekli benim laptopta çok farklı değil merak etme

Batarya yemiş, batarya takılı iken şarjda kullandığınızda bu durum gerçekleşir. Hele ki li-on batarya değilse. Sıkıntı dediğim gibi, batarya yemiş. Aynı sorun bende de vardı. Batarya değiştirdim düzeldi. Servise gidin, sorununuz çözülecektir.

Dipnot: BatteryBar programını indirip batarya yıpranma miktarına baktım ve %2,5 çıktı.

Oyun oynarken bile ortalama 3-5 saat gitmesi gerekiyor. Normal değil.
Oyun oynarken 5 saat giden laptop mu varmış ? Oyun mario falan galiba
Bendede monster var dengeli modda 4-5 saat rahatlıkla görüyor 1 saat gitmesi fazla az hadi 2-3 saat desen neyse derdim.

Oyun oynarken 5 saat giden laptop mu varmış ? Oyun mario falan galiba
Bendede monster var dengeli modda 4-5 saat rahatlıkla görüyor 1 saat gitmesi fazla az hadi 2-3 saat desen neyse derdim.
Kendi sitesi miydi, bir yerde görmüştüm hocam. Oyun ismi vermedim zaten, belki Mario? . Şaka bir yana, bir siteden görmüştüm ona hitaben yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…