Monster Abra A7 v12.2.2 FPS düşmesi

Arigeo

Hectopat
Monster Abra A7 v12.2.2 kullanıyorum. Ürünü temizlenmesi için teknik servise yolladım, geldiğinde sıcaklıklar güzeldi. Bir baktım, FPS düşmesi yiyorum. Teknik servisi aradım. Güncellemeleri yaptık, olmadı. NVIDIA performans ayarlarını yaptık, olmadı. AnyDesk bağlandılar ayar yaptılar, gene olmadı. Sonra aradım DLL hatası alıyormuşum. Format atmam gerekiyormuş

Böyle bir şey olabilir mi?
Ayrıca bilgisayarda FPS drobu olduğunda GPU kullanımı %30'a kadar düşüyor ve CPU kullanımı neredeyse %100 oluyor şimdi format atıyorum inşallah düzelir.
Ayrıca bilgisayarda FPS drobu olduğunda GPU kullanımı %30'a kadar düşüyor ve CPU kullanımı neredeyse %100 oluyor şimdi format atıyorum inşallah düzelir.

Son düzenleme:
Monster Abra A7 v12.2.2 kullanıyorum. Ürünü temizlenmesi için teknik servise yolladım, geldiğinde sıcaklıklar güzeldi. Bir baktım, FPS düşmesi yiyorum. Teknik servisi aradım. Güncellemeleri yaptık, olmadı. NVIDIA performans ayarlarını yaptık, olmadı. AnyDesk bağlandılar ayar yaptılar, gene olmadı. Sonra aradım DLL hatası alıyormuşum. Format atmam gerekiyormuş

Böyle bir şey olabilir mi?
Hayırlısı olsun. Formattan sonra Windows güncelleştirmeleri ardından ise ekran kartını manuel olarak güncelle güncellenmemiş sürücü varsa indirir kurarsın.
Performans ayarlarını yapmayı unutma.
Ev-Oyun için kullanıyorsan Home kur.
Eğer ofis işlerin var ise Pro.
Home da performansın ve FPS değerin biraz daha yüksek.

Hayırlısı olsun. Formattan sonra Windows güncelleştirmeleri ardından ise ekran kartını manuel olarak güncelle güncellenmemiş sürücü varsa indirir kurarsın.
Performans ayarlarını yapmayı unutma.

Yani sizce sorun ondan kaynaklı mı yoksa donanımsal bir sıkıntı olabilir mi çünkü teknik servise göndermeden önce yoktu.
Yani sizce sorun ondan kaynaklı mı yoksa donanımsal bir sıkıntı olabilir mi çünkü teknik servise göndermeden önce yoktu.

21H1 güncellemesi gelmeden önce de yoktu bu arada.

Hocam format atıp dediklerimi yapın düzelebilir inşallah.

İnşallah hocam da demek istediğim yani 4 kere aradım AnyDesk bile kullandık başlarından atmak için format at demiş olabilirler mi?
İnşallah hocam da demek istediğim yani 4 kere aradım AnyDesk bile kullandık başlarından atmak için format at demiş olabilirler mi?

Sadece sürücüler doğru olmadığından işlemci ekran kartı kullanımı bozulabilir mi?

Sadece sürücüler doğru olmadığından işlemci ekran kartı kullanımı bozulabilir mi?

Hocam laptopunuzdaki ekran kartı NVIDIA galiba formatı atın Windows güncelleştirmelerini denetleyip yapın ardından ekran kartınızı internetten aratıp son sürümü indirin performans ayarlarını yapın ve oyununuzun harici yani NVIDIA kartınızla çalıştığından emin olun. Kurulmamış sürücü var ise Monster'in vermiş olduğu sürücü paketinden onları yükleyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı