ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 4 Ekim 2020 #1 Dün Monster bilgisayarıma Hackintosh kurmayı başardım, konusu da burada. İlk ve kritik problemlerimden birisi şarjda olmasına rağmen pildeymiş gibi gösteriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? EFI dosyalarım
Dün Monster bilgisayarıma Hackintosh kurmayı başardım, konusu da burada. İlk ve kritik problemlerimden birisi şarjda olmasına rağmen pildeymiş gibi gösteriyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? EFI dosyalarım
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #11 SMCBatteryManager kext sildikten sonra Config dosyandan'da devre dışı bıraktın mı? Artı 0 Eksi
KS KS ekmeğin altındaki etiket Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 13 Ocak 2015 Mesajlar 1.679 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer / 6 Ekim 2020 #12 claus dedi: SMCBatteryManager kext sildikten sonra Config dosyandan'da devre dışı bıraktın mı? Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam. claus dedi: SMCBatteryManager kext sildikten sonra Config dosyandan'da devre dışı bıraktın mı? Genişletmek için tıkla... Çözüm yok hocam herhalde? Son düzenleme: 7 Ekim 2020 Artı 0 Eksi
claus dedi: SMCBatteryManager kext sildikten sonra Config dosyandan'da devre dışı bıraktın mı? Genişletmek için tıkla... Bıraktım hocam. claus dedi: SMCBatteryManager kext sildikten sonra Config dosyandan'da devre dışı bıraktın mı? Genişletmek için tıkla... Çözüm yok hocam herhalde?