Monster Abra A7 V12.2 nasıldır?

Arkadaşlar bende almayı düşünüyorum var mı bu modeli kullanan aydınlatabilir mi?
 
Performansının iyi olduğunu tahmin edebiliyorum ama geri kalan şeylerden memnun musunuz?(Isınma sorunu-Ölü piksel-Fan sesi vs.)
Isınma belli bir süre sonra klavyede hissettiriyor ama fanı ayarını sona alırsanız baya soğutuyor. Ölü piksel ilk bir ay içerisinde tespit edilirse değişim ücretsiz. Fan sesi oluyor ama kulaklıktan duymazsınız. Malzemesi izden ziyade toz çok tutuyor ama kalite olarak güzel. Paneli renkleri güzel gösteriyor diyebilirim; dizi, film izlerken keyif alırsınız.
 
Performansının iyi olduğunu tahmin edebiliyorum ama geri kalan şeylerden memnun musunuz?(Isınma sorunu-Ölü piksel-Fan sesi vs.)
Şöyle söyleyim ekranı memnun ediyor. Malzeme kalitesi zedelenebilir yapıda. Kırılmakta ziyade eziliyor. Ram i 16 gb yapmanızı tavsiye ediyorum. 16 gb olduğu zaman steam pubg de orta yüksek ayarlarda 80-90 fps alıyorum yoğun anlarda. İlk atladığımda ve sonlarda +100fps.
İşlemci 90 derecede sabit kalıyor. Ekran kartı 80 derecelerde dolanıyor.
 
Ekran kartı tabanlı bir oyun oynayacaksa 1650 ile 1650 Ti'ın arasında ufakta olsa bir fark var. Bu arada 1050 Ti ailesi gibi i5 10300H ailesi oluşturabiliriz. :D.

1. evet fark var ama içinde 16 GB RAM ve 500GB SSD hazır gelmesi oldukça iyi.
2. 1050 Ti ailesini bilmiyorum ama i5 10300H ailesi yaparsanız ben varım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı