Monster Abra A7 v12.4.1 ısınıyor

Rifmon

Hectopat
Arkadaşlar selam, Monster Abra A7 v12.4.1 modelini tam 3 gün önce satın aldım ve 3 günlük laptopa göre biraz fazla ısınıyor bence. İnternette gezerken 50 derece tarzı alıyorum normal PC boşta iken 45 falan Valorant oynarken ise 75- 85 arası ve 87 dereceyi de gördüm. Bu sadece 3 günlük makine ilk aldığım gün 65 derece falan ısınıyordu ve tedirginim istediğim PC'ye kavuştum fakat korkuyorum yardımcı olur musunuz?

Normal, aldığınız laptop kronik sorunlu. Undervolt yaparak sıcaklıkları düşürmeye çalışabilirsiniz.

Arkadaşlar selam, Monster Abra A7 v12.4.1 modelini tam 3 gün önce satın aldım ve 3 günlük laptopa göre biraz fazla ısınıyor bence. İnternette gezerken 50 derece tarzı alıyorum normal PC boşta iken 45 falan Valorant oynarken ise 75- 85 arası ve 87 dereceyi de gördüm. Bu sadece 3 günlük makine ilk aldığım gün 65 derece falan ısınıyordu ve tedirginim istediğim PC'ye kavuştum fakat korkuyorum yardımcı olur musunuz?

Monster Abra serisi kronik sorunlu zaten, iade hakkınız varsa iade edin.

87 ise inan iyi.

Dilersen biraz daha sıcaklıkları performansa etki etmeden düşürmeyi deneyebiliriz.
Kronik sorunlu falan demeden ben yardımcı olmaya çalışırım. Undervolt biraz iyi gelebilir sisteme. Hep başka sorunları varsa gidermeye çalışırız.

Öncelikle cihazı iade edip başka bir model almanı tavsiye ederim, Monster iade konusunda üzmeyecektir.
87 derece ise normal diyebilirim fakat o işlemciyi çok daha iyi soğutan modellerde var.

Normal, aldığınız laptop kronik sorunlu. Undervolt yaparak sıcaklıkları düşürmeye çalışabilirsiniz.
Peki ileri zamanlarda sıkıntı yaparmı
20210811_200941(0).jpg

87 ise inan iyi.

Dilersen biraz daha sıcaklıkları performansa etki etmeden düşürmeyi deneyebiliriz.
Kronik sorunlu falan demeden ben yardımcı olmaya çalışırım. Undervolt biraz iyi gelebilir sisteme. Hep başka sorunları varsa gidermeye çalışırız.

Uender Volt nedir ve yapmasamda olur mu ve 6 ay sonra sence bu değerler ne kadar artar bu değerlerle oynarsam sıkıntı olur mu?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı