Monster Abra A7 V12.4.1 nasıl?

Yılmaz ateş

Decapat
Valorant, CS:GO, LoL, PUBG(Lite olmayan) gibi Online oyunlar ve elektrik elektronik mühendisliği programları kullanmak için alacağım. Sizce nasıl? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ee. mühendisliğinde programlama öğrenirsin fazlasıyla yeter bu pc. Oyunlarını da rahat oynarsın bende bunun i7, 1650’si var cs’de 300+ fps alıyorum.

Son düzenleme:
Valorant, CS:GO, LoL, PUBG(Lite olmayan) gibi Online oyunlar ve elektrik elektronik mühendisliği programları kullanmak için alacağım. Sizce nasıl? Düşüncelerinizi bekliyorum.

Hayır kesin almayın dün MSI bravo 15 o fiyata indi ve sipariş ettim. Hem MSI kalitesi, hem soğutma gerek yazılımları gerek de donanaımıyla net alınır. Size çoklu çekirdek performansı gerekecek. Niye Intel alasınız ki? R7 4800H gibi i7 10750H'i geçebilen canavar işlemci varken, RX5500M gibi 1650 Ti'dan %10 daha iyi performans veren ekran kartı varken Monster alınmaz. Hiçbir zaman alınmaz aslında. Sırf RAM'i 8 fazla diye diğerlerinden vazgeçmeyin. Aradaki fiyat farkına RAM bulunabiliyor.

Hayır kesin almayın dün MSI bravo 15 o fiyata indi ve sipariş ettim. Hem MSI kalitesi, hem soğutma gerek yazılımları gerek de donanaımıyla net alınır. Size çoklu çekirdek performansı gerekecek. Niye Intel alasınız ki? R7 4800H gibi i7 10750H'i geçebilen canavar işlemci varken, RX5500M gibi 1650 Ti'dan %10 daha iyi performans veren ekran kartı varken Monster alınmaz. Hiçbir zaman alınmaz aslında. Sırf RAM'i 8 fazla diye diğerlerinden vazgeçmeyin. Aradaki fiyat farkına RAM bulunabiliyor.

Benim dediğim modelini daha önce kullanan arkadaşız var mı ? Neden direkman kesinlikle almayın demişsiniz ?

Benim dediğim modelini daha önce kullanan arkadaşız var mı? Neden direkman kesinlikle almayın demişsiniz?

Hocam arkadaşınızın sorun yaşamaması ürünün iyi olduğu anlamına gelmez. Şikayetlerine bakabilirsiniz ürünün Abra serisi zaten sorunlu. Monster'ın çoğu ürünü kronik sorunlu, şansınıza iyisi gelir kullanın, kullanmayın demiyorum ama düşünsenize o kadar para dökeceğiniz ürün kronik sorunlu gelsin. O yüzden böyle sorunları olmayan markalara yönelmeniz daha iyi olacak. Arkadaşınızın şansına iyi geldi ürün diyelim ama şikayetvar'daki şikayetlere bakınız, neden böyle dediğimi anlayacaksınız. Üstüne soğutması, malzeme kalitesi ve de donanımı kat kat daha iyi olan MSI laptop önerdim aynı fiyata. Niye öyle dediniz ki?

@WoLeRm @Samotne Ciasteczka

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı