Monster Abra A7 v12.4.1 ısınma sorununu teknik servis çözer mi?

Rifmon

Hectopat
Arkadaşlar bilgisayarım fazla ısındığından dolayı teknik servise götüreceğim. Bakımları 2 ay önce yaptırdım ve mark95 mi ne test var işlemci zorlayan onu yaptım. 5 dakikada 99 gördü ve LoL'de Hero seçtikten sonra maç başlar o sırada bir boşluk olurda. Sihirdara vadisine orada da anlik 98 gördü. Teknik servise gittiğimde bunları diyeceğim. Son 14 ay garantisi kaldı. Sizce gonderdigimde ne yaparlar benden para isterler mi ve sıcaklığı düşürmek için calisirlar mi? Ne bileyim ne tarz bir şey yaparlar?
Bilgisayarim Monster Abra A7 v12.4.1.
i5 10200H işlemci
GTX 1650 Ti
16 RAM
480 SSD var. Adamlar ne yapmalarını isteyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gereken neyse onu yaparlar.
Baştan sağma gibi bir durum yok. Zamanında izledikleri politika yüzünden çok müşteri kaybettiler. Bu sebepten ötürü artık bu kötü izlenimi düzeltmeye çalışıyorlar. Satış sonrası destek kısmında son zamanlarda gerçekten güzel işler başarıyorlar.
Anlattıklarımdan Abra serisi alın gibi bir tavsiye çıkarmayın. Bana sorarsanız Abra tercih edilmemeli ancak alan arkadaşlar satış sonrası destek kısmında tereddüt yaşamasınlar.
Telefon desteği gayet iyi evet ama nasıl düzelir 99 görmesinde 95 görsün oda iyi ne yaptırabilir hangi parçayı değiştirebilirim artık bunu düşüncem die derslerim bile yerlerde
Termal macun değişimi yapabilirsin. Hasar vermediğin sürece sıkıntı yok. Parça eklemesi bile yapabilirsin. Ben M.2 takmıştım sonradan.
Hangi parça taktirirsam daha az ısınır abi

Telefon desteği gayet iyi evet ama nasıl düzelir 99 görmesinde 95 görsün oda iyi ne yaptırabilir hangi parçayı değiştirebilirim artık bunu düşüncem die derslerim bile yerlerde.

Hangi parça taktirirsam daha az ısınır abi.

Her parça uymaz bu yüzden parça taktırma işine girme derim. Sen güzelinden bir termal macun al. Termal macun değişimi yap. Bu işin ehli değilsen bir 4 ay bekleyip bakım zamanı geldiğinde kendi macununla bakıma verebilirsin. Senin macunundan sürüyorlar o zaman.

Her parça uymaz bu yüzden parça taktırma işine girme derim. Sen güzelinden bir termal macun al. Termal macun değişimi yap. Bu işin ehli değilsen bir 4 ay bekleyip bakım zamanı geldiğinde kendi macununla bakıma verebilirsin. Senin macunundan sürüyorlar o zaman.
Para verip daha erken macun yaparlarmi
Monster her takdirde düzeltiriz diyor paralı parasız goturursem kesin dusururlermi parça değişimiyle falan

Para verip daha erken macun yaparlarmi.

Monster her takdirde düzeltiriz diyor paralı parasız goturursem kesin dusururler mi parça değişimiyle falan.

Belki fanlarda bir sorun olabilir. Siz servise götürün. Kendi macununuzu da götürün. Hem macunu sizinkiyle değiştirsinler. Hem bir kontrol etsinler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı