Monster Abra A7 v12.4.1 ısınıyor

87 ise inan iyi.

Dilersen biraz daha sıcaklıkları performansa etki etmeden düşürmeyi deneyebiliriz.
Kronik sorunlu falan demeden ben yardımcı olmaya çalışırım. Undervolt biraz iyi gelebilir sisteme. Hep başka sorunları varsa gidermeye çalışırız.
90 gordu iyimi
Bu değerleri paylaşmamın sebebi undervolt ve hız düşürmeme rağmen 87 C üstünü görmemdir. Konu sahibine bu değerin undervoltsuz bile iyi olduğunu anlatmaya çalışıyordum ama siz birden önerdiğimi falan çıkardınız kendi kendinize. Bu yüzden boş yapıyorsunuz ve uzatıyorsunuz.

Abi alalin2 hafta Oldu 1 saniyeden daha kısa 90 gordu hemen indi yani bakmakla görmek bir oldu hemen indi korkmali miyim?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı