Monster Abra A7 v12.4 dahili ekranı değiştirmek

• Konuyu başlatan w1nDD
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 325

w1nDD

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, öncelikle bu konuysa zaman ayırdığınız için teşekkür ederim şimdiden. Benim problemim ben bir Monster kullanıcısıyım Abra A7 v12.4 kullanıyorum, NVIDIA kontrol panelimde "ekran" bölümü bulunmamakta ve bunun sebebinin dahili ekran kartımın yani monitöre görüntü veren ekran kartının Intel olması olduğunu öğrendim yani eğer monitörüme verilen görüntü NVIDIA GPU'dan verilir ise sorunum çözülecek ve ekran bölümü gelecek, bunu nasıl yapabilirim?

Harici ekrana DP üzerinden bağlarsan mümkün olabilir. Optimus laptopta, MUX Switch yoksa kendi ekranından bunu yapman mümkün değil.

Evet araştırıyorum ve MUX Switch yok, peki dediğin gibi harici ekran bağlarsam ve ayarları yaparsam harici ekranı çıkardıktan sonra da ana ekranım Intel GPU ile görüntü mü verecek.

GPU sürücülerini kurdunuz mu?
NVIDIA Denetim Masası'ndan ayar değiştirdiyseniz "varsayılan" yapın.

Evet kurdum, ve varsayılan da yaptım fakat demek istediğim şu NVIDIA Control panel üzerinde "ekran" bölümü görünmüyor bunun sebebi de ekranımın Intel GPU'yu tercih etmesi ben ekranımın NVIDIA GPU ile çalışmasını istiyorum ki bu ayarlara erişebileyim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı