RX 9060 XT hangi marka ve model alınmalı?

  • Konuyu başlatan Winhor
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 41
  • Görüntüleme 361
13-14 GB kullanımda 90-92 derece arasına çıkıyor, 11GB kullanılırken de 88-90 derece arasında.-100mv verip kart gücünü %10 kıstım 3 4 derece düştü. Mesela Resident Evil 2 remake oynarken kart çok rahat 180FPS gördüğü için. Monitörüm 180 Hz V-Sync açık olunca sabitleniyor. Ve kart 140W tüketiyor mesela o zaman VRAM 75 dereceye düşüyor. Kısacası kart ne kadar güç tüketirse VRAM de doğru orantılı sıcaklık artıyor.

Daha 1.5 yıl garantisi var. Garanti bitene kadar patlamaz ise kart, garanti bittiği gün termal pedleri falan her şeyi yenilerim. Garanti dışı kalmasın diye şu an kartı açmak istemiyorum.
Bende kart 150watt %100 kullanım 12gb vram kullanımı varken vramler 70i geçmiyor hocam bana piyango falan çıkmış galiba :D yada markadan dolayı herhalde powercolor reaper var bende
 
Bende kart 150watt %100 kullanım 12 GB VRAM kullanımı varken VRAM'ler 70i geçmiyor hocam bana piyango falan çıkmış galiba :D ya da markadan dolayı herhalde PowerColor reaper var bende.

Bende de PowerColor reaper var. Ya bir sensör hatası gibi bir şey var kartta, ya da ben çok şanssızım. Genel olarak 80-86 da çalışıyor zaten 9070 VRAM'leri bakalım kart patlarsa da umarım garanti devam ederken patlar :).
 

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı