Monster Abra A7 v13.2 drop sorunu

Akın Gül

Hectopat
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
Samsung 990EVO
Şimdi çok uzun zamandır asla çözülemeyen bir sorunu paylaşacağım sizinle. Çözen olur ise daha da üstüne tanımam yani. Monster Abra A7 v13.2 laptopum var. Güncel oyunlar için gayet ortalama bir laptop ve yetiyor. Bilgisayarı normalde monitör bağlayıp kendi dahili ekranını kapatıp o şekilde kullanıyorum. Fakat seyahat etmem gerektiğinde doğal olarak yanımda monitörü götüremiyorum. Dahili monitörde oyun açtığım zamanlar 5-10 saniyede bir aşırı FPS dropları yiyorum. Oyun oynanmıyor resmen 4-5 FPS'ye kadar düşüyor. Harici monitörü mini-DisplayPort üzerinden bağlıyorum Intel'in dahili GPU'sunun bu porta görüntü vermiyor diye biliyorum yani direkt ekran kartına bağlamış oluyorum harici monitör taktığımda. Sıcaklıklarım laptoplar için normal seviyelerde. Cihazın düzenli bakımları yapılıyor. Kendi kabaca bakığım kadarıyla da oyunlarda CPU veya GPU frekans düşürmüyor ikisi de çalışması gereken her zamanki frekanslarında normal bir şekilde çalışıyorlar. Olur da yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum bu problemi çok uzun zamandır yaşıyorum. (driverlerım güncel)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı