Monster Abra A7 v15.2.4 laptop alınır mı?

Bütçe
31.000 33.000 civarları

mustafa_Bolat

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
4060 i5 14400f 16 gb 5200mhz ddr5
Merhaba, bu soruyu internette bulamadığım için soruyorum. Birçok forumda sürekli clove ve tongfong kasa olarak bilgi edindim. Isınma sorunları veya donanım sizden bu fiyata bir tek bunu buldum bunun hakkında fikir vermenizi istiyorum. Bu bilgisayarın hiç incelemesi hem YouTube'da hem de satış yerlerinde incelemesi yok

Dosya Ekleri

• IMG_8384.png
    IMG_8384.png
    110,3 KB · Görüntüleme: 93
  • IMG_8385.png
    IMG_8385.png
    104,1 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba, bu soruyu internette bulamadığım için soruyorum. Birçok forumda sürekli clove ve tongfong kasa olarak bilgi edindim. Isınma sorunları veya donanım sizden bu fiyata bir tek bunu buldum bunun hakkında fikir vermenizi istiyorum. Bu bilgisayarın hiç incelemesi hem YouTube'da hem de satış yerlerinde incelemesi yok.

Alınmaz.

Öyle bir genelleme yanlış. Aynı markanın kendi içindeki model farklılıkları bile çok şey değiştiriyor.
Baya araştırdım ve bunların kasa alıp direk sistem taktıklarını öğrendim clove kasaların çok ısındığı sıkıntılı ama tongfong kasalara iyi demişler forum da bunuda klavye ve kasadan anlaşıldığı söylendi bu konu hakkında bu bilgisayarı inceleyecek varmı

Thongfang aldım ben de. i5 13500H ve RTX 4050 Monster. İşlemci aşırı ısındığı için ertesi gün iade ettim. HP Victus aldım 33'e ve çok serin. Intel ve AMD fark ediyor tabi. AMD'ler biraz kısılmış oluyor ancak hala çok iyi performans verebiliyor. 13500H'tan daha fazla performans veriyor bendeki mesela. i7 ise daha iyi kolaylıkla. i6 alıyor gibi düşünebiliriz. :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı