kandela55
Femtopat
Ne sorunu var tam olarak ? Bende bu modeli var da ondan soruyorum.Bu model sorunlu alınmaz.
Ne sorunu var tam olarak ? Bende bu modeli var da ondan soruyorum.Bu model sorunlu alınmaz.
Ne sorunu var tam olarak? Bende bu modeli var da ondan soruyorum.
Ne sorunu var tam olarak? Bende bu modeli var da ondan soruyorum.
Hocam bende dün Trendyol'dan aldım bu laptopu Çin menşeiliymiş sanırım. Ayrıca Lenovo Vantage'den kontrol ettiğimde 27 ay garantisi gözüküyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz ihtiyaçtan dolayı aldım bende.Lenovo LOQ 15IAX9 anakart yanması
Yaklaşık 2 ay önce aldığım Lenovo LOQ 15IAX9 RTX 4060 i5-12450HX laptopum 2 gün önce Indiana Jones oynarken aniden kapandı. Hiçbir şekilde şarj girmiyordu ışığıda yanmadı sonra araştırmalarım neticesinde bu Intel işlemciye sahip olan LOQ'larda kronik bir anakart sorunu olduğunu öğrendim...www.technopat.net
Daha çok Hindistan üretimde yanma sıkıntısı var diyorlar ama genel bir ihtimal var. O yüzden önermiyoruz. Garantisi varken yanarsa servis yardımcı oluyor diye biliyorum.
Hocam bende dün Trendyol'dan aldım bu laptopu Çin menşeiliymiş sanırım. Ayrıca Lenovo Vantage'den kontrol ettiğimde 27 ay garantisi gözüküyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz ihtiyaçtan dolayı aldım bende.
Hocam bende dün Trendyol'dan aldım bu laptopu Çin menşeiliymiş sanırım. Ayrıca Lenovo Vantage'den kontrol ettiğimde 27 ay garantisi gözüküyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz ihtiyaçtan dolayı aldım bende.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.