Monster Abra A7 V15.3 vs Lenovo LOQ 15IAX9

Bütçe
35000
Ne sorunu var tam olarak? Bende bu modeli var da ondan soruyorum.

Daha çok Hindistan üretimde yanma sıkıntısı var diyorlar ama genel bir ihtimal var. O yüzden önermiyoruz. Garantisi varken yanarsa servis yardımcı oluyor diye biliyorum.

Daha çok Hindistan üretimde yanma sıkıntısı var diyorlar ama genel bir ihtimal var. O yüzden önermiyoruz. Garantisi varken yanarsa servis yardımcı oluyor diye biliyorum.
Hocam bende dün Trendyol'dan aldım bu laptopu Çin menşeiliymiş sanırım. Ayrıca Lenovo Vantage'den kontrol ettiğimde 27 ay garantisi gözüküyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz ihtiyaçtan dolayı aldım bende.

Hocam bende dün Trendyol'dan aldım bu laptopu Çin menşeiliymiş sanırım. Ayrıca Lenovo Vantage'den kontrol ettiğimde 27 ay garantisi gözüküyor. Umarım bir sıkıntı çıkmaz ihtiyaçtan dolayı aldım bende.

AMD modellerde risk az, diğer Intel modellere nazaran; bir sorun olursa da Lenovo gibi bir firma sizi yarı yolda bırakmaz.

Umarım hocam çıkarsa da garanti sürecinde sizi mağdur edemezler. Ederlerse de misliyle hakkınızı alırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı